Volkan Demirel Logo
01HAZİRAN 2005
Milliler Toplandı..

Milliler Toplandı..

2006 yılında Almanya`da düzenlenecek 18. Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 2. Grup`ta Yunanistan ve Kazakistan ile karşılaşacak olan A Milli Takım İstanbul`da toplandı..

İstanbul BJK İnönü Stadı`nda 4 Haziran Cumartesi günü Yunanistan, 8 Haziran Çarşamba günü de deplasmanda Kazakistan ile karşılaşacak (A) Milliler, Polat Renaissance Otel`de biraraya geldi. Milliler, ilk antrenmanlarını akşam saat 19.00`da Galatasaray`ın Florya Metin Oktay Tesisleri`nde yapacak.

(A) Milli Takım, yarın saat 19.00`da ve 1 Haziran Çarşamba günü saat 18.00`de aynı sahada çalışacak. Milli takım kafilesi, çarşamba günkü antrenmandan sonra Harbiye Açıkhava Tiyatrosu`nda, ``Yıldızların Altında`` müzikalini izleyecek. 2 Haziran Perşembe günü, Yunanistan maçının oynanacağı BJK İnönü Stadı`nda saat 20.00`de basına kapalı bir çalışma yapacak milliler, ardından BJK Nevzat Demir Tesisleri`ne geçecek ve maç gününe kadar çalışmalarını burada basına kapalı gerçekleştirecek.

(A) Milli Takım, Yunanistan maçından sonra BJK Nevzat Demir Tesisleri`ne dönecek ve 5 Haziran Pazar günü saat 10.30`da burada yapacağı antrenmanın ardından, saat 14.30`da uçakla Kazakistan`a gidecek.

Bu akşam çalışmalara başlayacak olan (A) Milli Takım`ın aday kadrosu şöyle: Rüştü Reçber, Ümit Özat, Tuncay Şanlı, Volkan Demirel, Serhat Akın, Serkan Balcı (Fenerbahçe), Fatih Tekke, Gökdeniz Karadeniz, Tolga Seyhan, Hüseyin Cimşir, Erdinç Yavuz (Trabzonspor), Bülent Korkmaz, Necati Ateş, Cihan Haspolatlı, Ayhan Akman (Galatasaray), Okan Buruk, İbrahim Toraman, Koray Avcı (Beşiktaş), Ömer Çatkıç (Gençlerbirliği), Güven Varol (Denizlispor), Emre Belözoğlu (FC Inter), Yıldıray Baştürk (Hertha BSC Berlin), Hamit Altıntop (FC Schalke 04), Halil Altıntop (Kaiserslautern) Bu arada, yurdışında bulunan milli futbolcular Yıldıray ve Emre`nin kampa akşam saatlerinde katılacağı bildirildi.

PAYLAŞ

ETİKETLER
MİLLİLER, TOPLANDI..