Volkan Demirel Logo
08EKİM 2010

"Moralimiz Üst Düzeyde"

Fenerbahçemizin bu sezon kadrosuna kattığı başarılı kaleci Serkan Kırıntılı Fenerbahçe Televizyonu’nun sorularını yanıtladı.

 

Milli maç arasını en iyi şekilde değerlendirdiklerini söyleyen Serkan, "Bize verilen birkaç günlük iznin ardından yeniden çalışmalara başladık. Milli takımlara giden oyuncularımız sebebiyle eksik kadroyla çalışıyoruz Ancak çalışmalarımızda herhangi bir eksilme yok ve çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Her şey iyi gidiyor. Puanlar da gelince her şey daha da keyifli oluyor tabii ki. Şu anda moralimiz üst düzeyde, lig sıralaması da yavaş yavaş şekilleniyor. Zor bir fikstür çekmiştik ve takım olarak bunun dezavantajını yaşadık. Zor maçlar atlattık. Milli takım arasına aldığımız puanlarla ve moralli girdik. Önümüzde yine zor maçlar var. Bu maçları da galibiyetlerle bitirmek hepimiz için iyi olacak. Konya deplasmanından sonra Galatasaray ile kendi evimizde karşılaşacağız .Ardından Bursa deplasmanına gideceğiz Bu maçları aldığımız takdirde liderlik koltuğuna oturacağımızı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

 

Takımımızın form durumunun giderek arttığına dikkat çeken Serkan Kırıntılı, "Her şey yoluna girdi, takım yavaş yavaş oturdu ve şuan tamamen hazır durumdayız diyebiliriz. Galibiyetlerin de ardı ardına gelmesi hem moralimizi hem de motivasyonumuzu üst düzeye çekiyor" dedi.

 

Takımızda çok kaliteli kalecilerin bulunduğunu dile getiren Serkan sözlerine şöyle devam etti: "Takımımızda ilk sırada rekabet geliyor ve tabii ki çok iyi bir arkadaşlık ortamı var. Antrenmanlarda çok iyi çalışıyoruz. Ben de artık takıma alıştım. Volkan Demirel, Mert, Ertuğrul hepsi birbirinden iyi kaleciler. Bu forma altında olmaktan ben de gurur duyuyorum. Anadolu kulüplerinden sonra böyle büyük bir camiaya gelip Fenerbahçenin formasını giymek, bu statta bu taraftarın önüne çıkmak inanılmaz bir şey. Buraya geldikten sonra her şey değişti diyebilirim. İnsanların bakış açısı, dikkatleri değişti. Bu tabii ki benim için mutluluk verici. Fenerbahçe gerçekten inanılmaz büyük bir camia ve insan bunu bu çatının altına girince daha net anlıyor diyebilirim."

PAYLAŞ

ETİKETLER
"MORALİMİZ, ÜST, DÜZEYDE"