Volkan Demirel Logo
18KASIM 2013
Mp Antalyaspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Mp Antalyaspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında 24 Kasım Pazar günü deplasmanda Medical Park Antalyaspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçemiz, bu maçın hazırlıklarını 1 günlük iznin ardından bugün akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktörümüz Ersun Yanal yönetiminde saat 18.00’de başlayan ve 1 saat 20 dakika süren çalışma basına kapalı gerçekleştirildi. Antrenmanda, çeşitli parkurlardan oluşan yüksek şiddetli dayanıklılık koşu yapıldı.

Senegal Milli Takımı’ndan dönen Moussa Sow ile bir süredir tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı sürdüren Emre Belözoğlu ve Alper Potuk, takımla çalıştı. Bu 3 oyuncumuzda çalışmaların tamamında takımla birlikte yer aldı.

A Milli Takımımızdan dönen Mehmet Topal’ın tedavisine başlanırken, Volkan Demirel ile Dirk Kuyt ise takımdan ayrı özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdü.

Fenerbahçemiz Medical Park Antalyaspor maçının hazırlıklarını, 19 Kasım Salı günü yapacağı çift antrenmanla sürdürecek. Sabah antrenmanı 11.00’de, akşam antrenmanı ise 18.00’de başlayacak.. Çalışmalar basına kapalı gerçekleştirilecek..


PAYLAŞ