Volkan Demirel Logo
01ŞUBAT 2007

"Ne İstediğinizi Biliyorum"

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün "TEK" resmi dergisi olan Fenerbahçe Dergisi, dopdolu içeriğiyle bayilerdeki yerini alıyor. Fenerbahçe Dergisi'nin Şubat 2007 sayısı, oyuncumuz Deivid de Souza'nın "Ne istediğinizi biliyorum" başlıklı kapak yazısı ve kalecimiz Serdar Kulbilge'nin bulunduğu dev posterle çok yakında bayilerde. Fenerbahçe Dergisi'nin taklitlerinden sakının ve derginizi hediyelerinizle birlikte tükenmeden alın.Fenerbahçe Dergisi'nin Şubat sayısı, büyük bir keyifle okuyacağınız röportajlar ve gündemi oluşturan gerçek haberlerle dopdolu! Hepinizin müptelası olduğu Fenerbahçe Dergisi'nin son sayısından çarpıcı başlıklar:

• "Başarılı olacağız. Şüphemiz yok!" Brezilyalı oyuncumuz Deivid de Souza, geçtiğimiz haftalarda eşi Juliana ile birlikte Fenerbahçe Dergisi'nin konuğu oldu. Deivid, ikinci yarıda daha başarılı ve daha hırslı bir futbolla taraftarımızın karşısına çıkacağını ve gollere ambargo koyacağını söyledi.
• Tümer Metin'den eleştirmenlere eleştiri: "Biraz da çuvaldızı kendilerine batırmaları gerekir". Fenerbahçemizin yıldız oyuncularından Tümer Metin, hakkında çıkan tüm eleştiriler için cevap hakkını kullandı.
• "Zico'dan ben de çok şey öğreniyorum" Yardımcı antrenörümüz ve aynı zamanda teknik direktörümüz Zico'nun ağabeyi Eduardo Antunes Coimbra (Edu) ile tercümanımız Samet Güzel'i stadımızda ağırlıyoruz. Bu kez maç değil, röportaj amacıyla buradalar. Her bir cevapta elleri kolları durmuyor hocamızın. Çok enerjik ve espiritüel. Edu, büyüdüğü ortamdan, kardeşleriyle süre gelen saygı değer ilişkisinden, başarılarından, teknik direktörümüz Zico'dan ve Türk futbolu için analizlerinden bahsettikçe dört kulak kesiliyoruz. Bir de bir icadı var ki hocamızın siz de okuyunca bizim kadar etkileneceksiniz…
• 1907 Derneği Gençlik Komitesi kuruldu. Bu ay resmi faaliyetlerine başlayacak komitenin başlıca hedefi; 1907 Derneği'nin sosyal ruhunu, dernek bünyesinde eskiden olduğu gibi etkin kılmak… Dernek üyelerinin çocuklarından oluşan komite kuruluyla özlemlerini ve komitenin gerçekleştireceği hedeflere dair tüm detayları konuştuk…
• 100. yılda hep birlikte söyleyeceğiz! Türkiye'nin önde gelen müzik gruplarından Athena'nın, kulübümüzün 100. yılı nedeniyle hazırladığı 3 şarkının sözleri derginizde…
• 100. yılımızda mabedimiz ışıl ışıl! Fenerbahçemizin 100 yılı kutlamaları çerçevesinde, İtalyan Festi firması tarafından Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'na yapılan ışıklandırma sistemi, düzenlenen törenle açıldı.
• "Başkan eğer küsse bunu açık açık söyleyen biridir" 12 numara sordu… Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay yanıtladı. Gelecek ayki konuklarımız, altyapı ve stadyumdan sorumlu yöneticimiz Ömer Temelli ve stat müdürümüz Ayhan Bak. Kendilerine yöneltmek istediğiniz soruları, en geç 20 Şubat 2007 tarihine kadar [email protected] mail adresine "12 numara için" konu başlığıyla gönderebilirsiniz.
• Antalya kampı, ikinci yarıya takımımızın hazırlanması için büyük önem taşımasının yanı sıra oyuncularımızı ve teknik heyetimizi de zorlayan bir süreç oldu. Teknik direktörümüz Zico, bu zorlu maratonu en iyi şekilde atlatan ve en iyi performansı gösteren oyuncumuzu ödüllendirme kararı aldı. Kampın en iyi oyuncusu ve aldığı ödül derginizde…
• Appiah, Antalya kampında kendisinin kara kalem portresini çizen ressamın çizimini satın aldı. Detaylar derginizde…
• Kaptanımız Ümit Özat, kalecimiz Volkan Demirel ve oyuncumuz Tuncay Şanlı Cola Turka'nın tanıtım filminde rol aldılar. Kamera arkası tüm yaşananlar ve detaylar özel fotoğraflarla derginizde.
• Teknik direktörümüz Zico'nun oğlu Bruno 22 Aralık'ta Denubra ile dünya evine girdi ve çift balayı için İstanbul'a geldi. Bruno, İstanbul'a gelmeyi fırsat bilerek uzun süre babası ile hasret giderdi.
• Bunları biliyor muydunuz? Kısa kısa Mehmet Yozgatlı. Oyuncumuz, Kayseri Erciyesspor maçı hazırlıkları için yapılan idmandan önce "Kısa kısa" sorularımızı sizler için yanıtladı.
• Dergimizde yer alan görseli, www.fenerbahce.org üzerinden sizlere verdiğimiz kodla bilgisayarınızın masaüstüne indirerek duvar kağıdı yapabilirsiniz… Bu ayki duvar kağıdı Alex de Souza'ya ait!
• Sibel'in Sahası'nda konuk eski sporcumuz, gazeteci yazar Can Bartu…
• "Fenerbahçe bizim yuvamız" Melike Bakırcıoğlu, Begüm Dalgalar, Burcu Erbaş, Selin Ekiz onlar Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımımızın alt yapıdan yetişen yetenekli oyuncuları. Genç olmalarına karşın maçta aldıkları süreler ve başarılı performansları onları geleceğin kraliçeleri haline getireceğe benziyor. Oyuna ruhlarını koymaları ve daha tecrübeli ablaları kadar canla başla mücadele etmeleri taraftarımızın gönlünde de taht kurmalarını sağladı. Tüm takım oyuncuları için olduğu gibi onlar için de uyarlanmış besteler var. Bu da onlara ek bir motivasyon kaynağı oluyor. Bu 4 başarılı genç bayanla basketbolu, Fenerbahçe'deki kariyerlerini ve gelecek planlarını konuştuk.
• Yazarımız Ersin Demirel, bu ayki "Hayatın İçinden Fenerbahçe" köşesinde FB TV'nin Maç Kaç Kaç, Count Down ve İddialı programlarıyla izleyicileriyle buluşan Kıvanç Özkök'le röportaj yaptı. Ekranda sempatik tavırlarıyla "sizden biri" olan Kıvanç Özkök'i daha yakından tanımak isteyenler için keyifli bir söyleşi…
• Türk spor camiasının önde gelen isimleri, Türk Kalp Vakfı'nın Büyük Kulüp'te düzenlediği gecede biraraya geldi. Geceye Başkanımız Aziz Yıldırım, bazı yönetim kurulu üyelerimiz. eski sporcularımız ve diğer spor kulüplerinin başkanları, eski yöneticileri, sporcuları ile medya mensupları katıldı. Ayrıntılar derginizde…
• Fenerium Harvard Üniversitesi'nde! Lalin Anık, Harvard Business School'daki en genç öğrenci. Kaç nesil doğuştan Fenerbahçeli Anık ailesinin akademisyeni. Brandeis Üniversitesi'ndeyken tam burslu olarak Amerika'nın en gözde işletme okuluna kabul aldı. Şu anda, her yıl en fazla iki kişinin alındığı pazarlama doktora programında, birinci sınıfta okuyor. 2006 yılında, pazarlama alanında Fenerbahçe'yi ulusal alanda araştırmalara taşıyıp, Feneriumlar'ı konu alan bir projeyi hayata geçirdi. Bunu da Harvard Üniversitesi'nde tanıttı.
• Kulübümüzün bayramlaşma töreni ve tesislerimizdeki tüm yılbaşı etkinlikleri nasıl geçti tüm detaylarla derginizde!
• Geleceğin Kutluaylar'ı sıkı denetimde! Milli basketbolcumuz İbrahim Kutluay, yoğun maç trafiğine rağmen, fırsat buldukça ailesiyle birlikte okulundaki öğrencilerinin antrenmanlarını da takip ediyor.
• Fenerbahçe profesyonel futbol takımımızın Antalya Kampı, yaşanan tüm aktiviteler ve özel fotoğraflarla tam 16 sayfa olarak derginizden sizlere ulaşıyor…
• Zaman Tüneli'nde yazarımız Alp Bacıoğlu'nun bu ayki konuğu Fenerbahçe'nin efsane tribüncüsü Alper Üstek. Üstek, 1970'lerin 80'lerin tribünlerinde yaşananları, saptırmadan, lafı dolandırmadan açık yüreklilikle anlatıyor.
• Onur Tuncer'in yorum ve değerlendirmeleriyle İstanbul Büyükşehir Belediyespor Fortis Türkiye Kupası maçımız ve Kayseri Erciyesspor lig maçımız…
• Genel Sekreterimiz Vedat Olcay'ın hazırladığı "Geçen Ay Neler Oldu?" dosyası sayesinde Fenerbahçe'mizdeki tüm önemli olayları takip etme fırsatını yakalayacaksınız.
• Mali İşler Koordinatörümüz Abdülkadir Kuşin yazdı: 2006 yılında Fenerbahçe, başta Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi'ne yatan vergiler  olmak üzere, Devletin çeşitli kurumlarına yıl sonu itibarı ile, tam 40 milyon YTL  kaynak aktardı.
www.fenerbahce.org İngilizce editörümüz Alp Ayhan, "Forza Futbol" adlı köşesinden yurtdışından izlenimlerini aktarıyor, futbolu sizler için tekrar yorumluyor. 
• Köşe yazarlarımız Jak Benzonana ve Ayşesu Zorlutuna gözden kaçmaması gereken konuları, yazılarına taşıyarak gündemi oluşturmaya devam ediyorlar.
• Can Gebetaş, 1907 Ünifeb'in Ağrı-Patnos'taki çocuklar için gerçekleştirmiş olduğu kampanyada yapılanları ve çocukların sevincini dergimizden aktarıyor.
• Fenerbahçe Kart sahibi talihli taraftarlarımızın katıldıkları etkinlikleri içeren yeni bölümümüzü bu sayıdan itibaren derginizde bulabileceksiniz. Siz de talihli bir taraftar olmak istiyorsanız vakit kaybetmeden Fenerbahçe Kart edinin.
• Basketbol, voleybol, boks ve yelken şubelerimizden çok özel haberler, transferler ve müsabaka sonuçları Fenerbahçe Dergisi'nde.
• Fenerbahçe Koleji'ne dair tüm haber ve etkinlikler derginizde.
• Yurt içi ve yurt dışındaki tüm derneklerimizden, son haberler, etkinlikler derginizde.
• Yurt çapında yani açılan Fenerbahçe Futbol Okulları'na dair tüm haberler...
• Dergimizin en hit köşelerinden biri de sizlerin katkısıyla büyümeye devam ediyor. "Minik Kanaryalar" köşemizde geleceğin aydınlık Fenerbahçelileri, sizlere şimdiden kendilerini tanıtmak için adeta yarışıyorlar. Onların sıcak "Merhabaları"nı ve Kulübümüze seslenişlerini bu köşeden takip edebilirsiniz.
• Fenerbahçe Dergisi, her ay taraftarını Fenerbahçe gündeminden haberdar ettiği gibi moda, sinema, albüm, sergi, kitap, teknoloji, Play Station ve bulmaca köşeleriyle de, taraftarının hayatına renk katmaya devam ediyor.
• Karikatüristlerimiz Mete Kıyma ve Vacip Örger Fenerbahçe Tarihi'ni sizler için çizgi roman haline getirdiler. Şanlı tarihimizin bölüm bölüm anlatılacağı çizgi roman tüm heyecanıyla devam ediyor.
• Fenerbahçe Dergisi'nin 48 no'lu sayısı gündemi oluşturan gerçek haberlerle ve hiçbir yerde görmediğiniz fotoğraflarla yine dopdolu! Bayiinizden posterinizle birlikte istemeyi unutmayın.


PAYLAŞ