Volkan Demirel Logo
02KASIM 2010
Niang’da Sevindirici Gelişme

Niang’da Sevindirici Gelişme

Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında, evinde Eskişehirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti.  Kulüp Doktorumuz Ertuğrul Karanlık’ın verdiği bilgiler ışığında, sakatlığının iyileşmesinde sevindirici gelişmeler gözlemlenen Senegalli oyuncumuz Mamadou Niang da antrenmana katıldı ve takımdan ayrı da olsa saha çalışmalarına başladı.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 17.00’de başlayan ve 2 saat 30 dakika süren basına açık antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Antrenmana sahada yaptıkları ısınma hareketleriyle başlayan oyuncularımız, daha sonra tesislere geçerek salonda kuvvet ve dayanıklılık çalışması yaptı. Bu çalışmanın ardından yeniden sahaya çıkan ve üst sahada çabukluk ve koordinasyon çalışan oyuncularımız, ardından alt sahaya geçti ve burada yaptıkları 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla antrenmanı sürdürdü. Antrenman, dar alanda yapılan çift kale maçlarla sona erdi. Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk eşliğinde ayrı çalışmalar yapan kalecilerimiz Volkan Demirel, Serkan Kırıntılı ve Mert Günok, çift kale maçlarda dönüşümlü olarak görev aldı.

Niang’ın tedavisinde olumlu gelişme

Oyuncularımız Issiar Dia, Selçuk Şahin, Daniel Güiza ve Berk Elitez, Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde takımdan ayrı olarak,  sahada yürüyüş ve hafif tempolu koşular yaparak antrenmanı tamamladı. Mamadou Niang ise yine Dolu Arslan eşliğinde fakat sadece sahada yürüyüş yaparak çalışmalarını sürdürdü. Niang’ın sakatlığının iyileşmesinde olumlu gelişmeler görüldüğünü belirten Kulüp Doktorumuz Ertuğrul Karanlık, "Niang’ın tedavi süreci olumlu gidiyor, sahada Dolu ile çalışmalara başladı. Bu bizim için sevindirici bir gelişme" dedi. Sakatlığı bulunan bir diğer oyuncumuz Gökhan Gönül ise tesislerde yine Dolu Arslan eşliğinde yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamladı. Halsizlik şikayeti bulunan Emre Belözoğlu, sakatlı süren İlhan Eker ve dün oynanan A2 maçında göğsüne darbe alan Ertuğrul Taşkıran antrenmana çıkmadı. Bu oyuncularımız tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü. Tedavisini Almanya’da sürdüren Özer Hurmacı da antrenmanda yer almadı.

Fenerbahçemiz, Eskişehirspor maçı hazırlıklarını, 3 Kasım Çarşamba günü Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla sürdürecek. Saat 17.00’de başlayacak antrenman, basın mensuplarına da açık tutulacak.

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI


PAYLAŞ