Volkan Demirel Logo
08OCAK 2011
Niang Takımla Birlikte Çalışmalara Katıldı

Niang Takımla Birlikte Çalışmalara Katıldı

Fenerbahçemiz ikinci yarı hazırlıklarını, sabah saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde basına açık yaptığı  antrenmanla sürdürdü. Sağ dizinde zorlama ve ağrı şikayeti ile bir süredir tedavisi devam eden Mamadou Niang, takımla birlikte çalışmalara katıldı.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 10.30’da başlayan ve 1 saat 20 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, kaleci antrenörü Murat Öztürk, antrenör Turgay Altay, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu. 

Koşu, ısınma ve çabukluk çalışmalarıyla başlayan antrenman koordinasyon çalışmasıyla devam etti. Oyuncularımız antrenmanı dar alanda yaptıkları çift kale maçlarla tamamladılar. Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman oyuncularımıza izin vererek bu akşam saat 17.00’de yapılması gereken antrenmanı iptal etti.   

Alt karın kasının kalça kemiği ile birleştiği noktada zorlama tespit edilen Volkan Demirel, sol arka üst adale grubunda zorlama bulunan Issiar Dia, sağ arka adelesinde zorlanmaya bağlı ödem oluşan Emre Belözoğlu, sağ ayak tendonunda iltihaplanma bulunan Miroslav Stoch, soğuk algınlığı rahatsızlığı bulunan Uğur Boral antrenmana katılmadı. Bu oyuncularımızın çalışmaları ve tedavileri tesislerde sürüyor. Cristian Baroni bireysel oyuncu antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde takımdan ayrı çalışırken,  Daniel Güiza’nın sakatlığı gördüğü tedavi ve yaptığı çalışmalarla her geçen gün daha iyiye gidiyor.

Fenerbahçemiz ikinci yarı hazırlıklarını 9 Ocak Pazar günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı iki antrenmanla sürdürecek. Saat 10.30’da başlayacak antrenman basın mensuplarına açık, saat 17.00’de başlayacak antrenman ise basın mensuplarına kapalı gerçekleştirilecek.

PAYLAŞ