Volkan Demirel Logo
28OCAK 2011
Niang Takımla Birlikte Çalıştı

Niang Takımla Birlikte Çalıştı

Profesyonel Futbol Takımımız, Trabzonspor maçı hazırlıklarını sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde gerçekleştirdiği ve basın mensuplarına kapalı tutulan bir antrenmanla sürdürdü. Dün akşamki Gençlerbirliği maçında görev alan oyuncularımızın yenileme çalışmasıyla tamamladığı çalışmada, sakatlığı nedeniyle bir süredir takımla birlikte antrenmanlara çıkamayan Senegalli oyuncumuz Mamadou Niang, takımla birlikte yapılan tüm çalışmalarda yer aldı.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 10.30’da başlayan ve 1 saat 40 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, kaleci antrenörü Murat Öztürk, antrenör Turgay Altay, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, 2 grup halinde yapılan top kapma ve pas çalışmalarıyla devam etti. Pas organizasyonlarının ardından antrenman, dar alanda yapılan çift kale maç ve bireysel çalışmalarla sona erdi. Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk eşliğinde takımdan ayrı çalışmalar yapan kalecilerimiz Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Ertuğrul Taşkıran, çift kale maçta dönüşümlü olarak görev aldı.

Fenerbahçemiz, Trabzonspor maçı hazırlıklarına, 29 Ocak Cumartesi günü Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Saat 18.00’de başlayacak ve basın mensuplarına kapalı tutulacak bu antrenmanın ardından Takımımız, tesislerde kampa girecek.

BASIN FOTOĞRAFI


PAYLAŞ