Volkan Demirel Logo
30MART 2011
“Olumlu Hava Fenerbahçe’ye Yansıyacak”

“Olumlu Hava Fenerbahçe’ye Yansıyacak”

Milli Kalecimiz Volkan Demirel, milli takımlarına giden tüm oyuncularımızın maçlarının iyi geçtiğini, herkesin Fenerbahçe’ye moralli döneceğini, bu durumun da Bursaspor maçı hazırlıklarına olumlu yansıyacağını söyledi. Avusturya maçına da değinen Volkan Demirel, penaltıyı kurtardıktan sonraki görüntülerini izlediğini belirterek, kendisi için ilginç bir benzetmede de bulundu.

Volkan Demirel, FM bandı 97.0 frekansından yayın yapan Kulübümüzün resmi radyosu Radyo Fenerbahçe’de Orkun Yazgan ve Fatih Demirkol tarafından hazırlanıp sunulan ’2’de 1’ programına telefonla bağlanarak açıklamalar yaptı.

Belçika deplasmanında 1 puan yeter

Milli Taktımın Avusturya karşısında aldığı galibiyetle avantaj yakaladığını belirten Volkan Demirel, "Bizim fikstür avantajımızın olduğu belli. Haziran’da Belçika ile deplasmanda oynayacağımız maç önemli. Oradan en kötü ihtimalle yenilmeden dönersek amacımıza ulaşacağımızı düşünüyorum. Gerçi o maç da gruptaki sıralamayı belirlemez ve son dakikaya kadar bu çekişme sürer. Ancak oradan alacağımız 1 puan veya puanlar bizi amacımıza ulaştıracaktır" dedi.

Beni King Kong’a benzetmişler

Avusturya karşısında son dakikalarda penaltıyı kurtardıktan sonraki sevincinin hatırlatılması üzerine bu sevinç anını anlatan ve maçı değerlendiren Volkan Demirel, "Ben bile bazen kendimi tanımıyorum. Kurtarışı yaptıktan sonra ağzım açılmış. Hatta King Kong’a benzetmişler beni. Ama o an yaşadığım duygu çok değişikti. Bu gibi durumlarda bazen tepkisiz kalıyorum, bazen de çıldırıyorum. Bu, o anki durumuma, rakibe göre değişebiliyor. Maçı kazanmak adına çok konsantre olmuştuk. 1-0 öne geçtikten sonra da kontrollü oynadık. Kazanmamız gereken bir maç olduğunu düşündük ve çok fazla yan pas yaptık. Dün bizim için önemli olan kazanmaktı. Ben de son dakikalarda üzerime düşen görevi yaptığım için çok mutlu oldum ve öyle bir görüntü ortaya çıktı" diye konuştu.

Herkes moralli dönecek

Bursaspor maçına da değinen Volkan Demirel, "Milli takımlardaki arkadaşlarımızın maçları iyi geçmiş. Yani herkes moralli dönecek. Bu etkili olacak. Mutluluğun, huzurun olduğu yerde istek ve arzu da olur.Herkes çok moralli, çok mutlu. Hasret gidereceğiz.Hava da güzel. Güzel bir idman olacak. Bursa maçına iyi hazırlanıp,  bıraktığımız yerden ligimize devam edeceğiz. Bu sene şampiyonluk ipini göğüslemek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Umarım Bursa maçını da 3 puanla geçerek liderlik koltuğunu elimizde tutarız" diye konuştu.

PAYLAŞ