Volkan Demirel Logo
19KASIM 2012
Olympique De Marseille Maçı Hazırlıkları Başladı

Olympique De Marseille Maçı Hazırlıkları Başladı

Fenerbahçemiz, UEFA Avrupa Ligi’ndeki beşinci maçında, 22 Kasım Perşembe günü, Velodrome Stadı’nda Olympique de Marseille ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, Can Bartu Tesisleri’nde bugün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde ve basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenman, saat 17.00’de başladı ve 2 saat 15 dakika sürdü.

Eskişehirspor maçının ilk on birinde görev alan oyuncularımız üst sahada taktiksel dinlenmeye yönelik ryaptıkları ejenerasyon çalışmasıyla antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncularımız ise alt sahada ısınma hareketleriyle başladıkları antrenmanı, salonda gerçekleştirdikleri 1 saatlik kuvvet çalışmasıyla sürdürdü. Ardından yine alt sahada 2 grup halinde 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam eden antrenman, 6 minyatür kaleden oluşan maçla sona erdi.

Öte yandan Kalecilerimiz Volkan Demirel, Mert Günok ve Serkan Kırıntılı, Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk ile takımdan ayrı olarak yaptıkları çalışmayla antrenmanı tamamladı.

Takımımız, Olympique de Marseille maçı hazırlıklarına, 20 Kasım Salı günü Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla devam edecek. Saat 17.00’de başlayacak antrenman, basın mensuplarına kapalı gerçekleştirilecek.

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI


PAYLAŞ