Volkan Demirel Logo
10HAZİRAN 2006

"Önümüzdeki Sezona Bakalım"

Kalecimiz Volkan Demirel, geçtiğimiz sezon iki kupayı alamadıkları için üzgün olduklarını belirterek, ’’İnşallah gelecek sezon şampiyon olarak taraftarlarımıza kendimizi affettireceğiz. Artık hepimiz Önümüzdeki Sezona Bakalım’’ dedi.
Volkan, FB TV’DE yer alan röportajında, ellerinden kaçan bir şampiyonluk ve Fortis Türkiye Kupası olduğunu ifade ederek, ’’Geçen sezon iki kupayı alamadığımız için üzgünüz. Bence fazla geriye bakmamak lazım. Sezon sonunda oluşan sonuç hiç beklemediğimiz bir olaydı. Kupalar avuçlarımızın içinden kayıp gitti. O günlere dönmek istemiyorum. Bir hafta evden çıkamadım. Daha önceki sezonlar üst üste şampiyon olduklarını hatırlatan sarı-lacivertli kaleci, şunları söyledi:
’’Bu sezon iş kazası oldu diye düşünüyorum. İnşallah daha ileriki yıllarda üç, dört, hatta daha fazla olmak üzere üst üste şampiyon oluruz. Bunu yakalayacak kapasiteye sahip bir takımız. Geçen sezondan ders çıkarmamız gereken şeyler var. Biz de şampiyonluk sevincini taraftarla birlikte kutlamayı isterdik ama olmadı. İnşallah önümüzdeki sezon tekrar şampiyon olarak taraftarlarımıza kendimizi affettireceğiz.’’

Taraftarlardan geçen sezonu unutmalarını istiyen Volkan, ’’Geçen sezonu kapatalım. Önümüzdeki sezona bakalım. Bütün taraftarlara ihtiyacımız var. El ele verip hep beraber güzellikleri yaşamak istiyoruz. Taraftarlar ne kadar büyük olduklarını biliyorlar. Onların içinden geldiğim için taraftarları çok seviyorum’’ dedi.
Yeni transferler Tümer ve Uğur’a da değinen kaleci Volkan, ’’Her iki oyuncunun da Fenerbahçe’ye katkıları olacak. Tümer ve Uğur transfer gündeminde isimleri geçen oyunculardı. Fenerbahçe bu iki transferi gerçekleştirdi. Her iki oyuncunun uzun yıllar Fenerbahçe’de oynamış gibi adapte olacaklarını düşünüyorum’’ diye konuştu.
Volkan, Fenerbahçe Kulübü başkanlığını bırakacağını açıklayan Aziz Yıldırım ile ilgili olarak ise ’’Aziz Yıldırım’ın bence başkanlığı tartışılmaz. Sayın başkan en iyi şekilde kararını verecektir. Başkanımızdan çok memnunuz. Fenerbahçe camiasına kazandırdığı çok şey var’’ dedi.

Kaleci Volkan, kulübün 100. yılında kalede olmanın her Fenerbahçeli için gurur verici olduğunu söyledi.
Kendisinin her zaman oynamak istediğini ifade eden Volkan, ’’İnşallah 100. yılda kupalarla beraber sona ulaşırız. Artık taraftarlardan aldığım güvenle kaleyi en iyi şekilde koruyacağımı düşünüyorum. Her zaman daha iyi olmam lazım. Bunun için elimden geleni yapıyorum’’ diyerek sözlerini tamamladı.

PAYLAŞ