Volkan Demirel Logo
05EYLÜL 2011
Orduspor Maçı Hazırlıkları Başladı

Orduspor Maçı Hazırlıkları Başladı

Fenerbahçemiz, 2011-2012 Spor Toto Süper Ligi’nin ilk haftasında Orduspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sabah saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 10.00’de başlayan ve 1 saat 30 dakika süren antrenman boyunca, Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de hazır bulundu.
Antrenman; koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı. Sonrasında dar alanda pas organizasyonu ve yine dar alanda hücum ve defans varyasyonlarıyla idman devam etti. Çalışmalar soğuma hareketleriyle tamamlandı.

Oyuncularımızdan Emre Belözoğlu, Gökhan Gönül ve Recep Niyaz’ın tedavileri tesislerde devam ederken kalecilerimiz Mert Günok ve Serkan Kırıntılı kaleci antrenörümüz Murat Öztürk yönetiminde ayrı çalıştı. Milli Takım’da bulunan oyuncularımız Volkan Demirel, Selçuk Şahin, Serdar Kesimal, Stoch ve Ümit Milli Takım’da bulunan Gökay Iravul da idmanda yer almadı.

Takımımız günün ikinci antrenmanını saat 18.00’de basına kapalı olarak gerçekleştirecek.

PAYLAŞ