Volkan Demirel Logo
30MART 2011
Oyuncularımız Başarılı Performansları İle Göz Doldurdu

Oyuncularımız Başarılı Performansları İle Göz Doldurdu

Profesyonel Futbol Takımımızın oyuncuları, Milli takımlarında gösterdikleri başarılı performaslarla göz doldurdular.

 

A Milli Futbol Takımı’nın Euro 2012 Elemeleri’nde Avusturya ile oynadığı maçta Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Mehmet Topuz ve Semih Şentürk forma şansı bulurken, oyuncularımız Ay Yıldızlı ekibin 2-0 kazandığı mücadelede ön plana çıkmayı başardılar.

 

Futbolcularımızdan Gökhan Gönül A Milli Futbol Takımının Avusturya karşısındaki 2. golüne imza atarken golün asisti de Semih Şentürk’den geldi. Volkan Demirel’de Avusturya’nın kazandığı penaltı atışını kurtatarak, maça damgasını vuran isimlerin başında yer aldı.

 

Oyuncumuz Diego Lugano’nun kaptanlığını yaptığı Uruguay da hazırlık maçında İrlanda ile karşılaşırken, mücadeleden 3-2 galip ayrıldı. Uruguay’ın ilk golünü oyuncumuz Diego Lugano kaydetti. Bu sezon ligde Fenerbahçe formasıyla 6 gol atan Diego Lugano, milli takımında da gollerine devam ediyor.

 

Brezilya’nın İskoçya ile oynadığı  hazırlık maçında futbolcumuz Andre Santos da ilk 11’de sahaya çıktı. İngiltere’de Emirates Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Brezilya 2-0 kazanırken, 90 dakika sahada kalan Andre Santos etkili futbolunu bir de, asistle süsledi.


Mamadou Niang ve Issiar Dia’nın formasını giyidiği Senegal Milli Takımı, 2012 Afrika Uluslar Kupası Grup Elemeleri maçında Kamerun’u ağırladı. Senegal’de 84.dakikada Niang’ın yerine oyuna giren Issiar Dia’nın yaptığı asist de, Demba Ba’nın attığı golle maçı 1-0 kazandı.

 

Nijeryalı oyuncumuz Joseph Yobo ise ülkesisin Kenya ile yaptığı ve 3-0 kazandığı hazırlık maçında sahaya kaptan olarak çıktı.

PAYLAŞ