Volkan Demirel Logo
07OCAK 2013
Oyuncularımızdan Miroslav Stoch’a Övgü Dolu Sözler

Oyuncularımızdan Miroslav Stoch’a Övgü Dolu Sözler

2012 FIFA Puskas Ödülü’nü kazanmasının ardından Slovak oyuncumuz Miroslav Stoch için Antalya’da hazırlıklarını sürdüren futbolcularımızdan övgü dolu sözler geldi.

Volkan Demirel: "Hak ettiği bir ödüldü"
"Gururlandık, onurlandık. Kazanacağını biliyorduk. Attığı gol gerçekten harika bir goldü. Hak ettiğini düşünüyorduk. Kendisini tebrik ediyoruz. Fenerbahçemizde forma giyen bir futbolcunun bu ödülü kazanmasından dolayı mutluyuz."

Dirk Kuyt: "Kazandığı için mutluyuz"
"Kazanması çok güzel. Birçok kez attığı golü seyrettim. Bununla birlikte bu ödülü almak kariyeri açısından çok önemli. Hak edilmiş bir ödül oldu."

Hasan Ali Kaldırım: "Harika bir golle ödülü kazandı"
"Miroslav için sevindik, gerçekten güzel bir goldü. 2-3 ay önce kendisiyle de konuştum ve ödülü alacağını söyledim. Eminim kendisi de mutludur. İnşallah ikinci yarıda güzel gollerle devam eder. Kendisini tebrik ediyorum. Topun yandan gelmesi ve o topa vole vurmak çok zor. Bence hak edilen bir gol."

Selçuk Şahin: "Fenerbahçe ve kendisi için önemli bir ödül"
"Yılın golü oldu. Diğer gollerle de kıyasladığımızda çok iyi bir gol. Ben onu tebrik ediyorum. Sevindim. Gelince kutlayacağız. Hem Fenerbahçe, hem de kendisi adına önemli bir ödül."

Moussa Sow: "Bu ödülü kazanması önemliydi"
"Çok güzel bir golle kazandı. Bizler de mutluyuz. Zaten son üç oyuncu arasında kalmıştı ve kazanması önemliydi. Rekabet de vardı, kazandığı için mutluyuz."

Bekir İrtegün: "Büyük bir ödülün sahibi oldu"
"Onun adına mutluyuz. Böyle güzel bir ödül alması bizi mutlu etti. Bu olay onun performansını yukarı çıkaracaktır. Attığı gole bakıldığında gelen topa harika bir şekilde vurmuştu. Estetik bir vuruşla golü attı. Kazanması gereken bir ödüldü. Genç yaşında böyle büyük bir ödülün sahibi oldu. Umarım daha çok benzer güzellikler yaşar."

Mehmet Topal: "Ülkemizi ve Fenerbahçe’yi en iyi şekilde temsil etti"
"Böylesine büyük organizasyonda Ülkemizi ve Fenerbahçe’yi en iyi temsil etti. Cami gönülden kutluyorum.Kendimiz almış gibi hissettik. Ben tahmin etmiştim.  Zor bir gol attı."

Raul Meireles: "Fantastik bir gol atmıştı"
"Tebrikler Stoch’a. Gerçekten güzel bir goldü. Hak etmişti. Mutluyum ve takımdaki herkes de mutlu. Falcao’da benim eski arkadaşım, onu da tebrik ederim. Fantastik bir gol attı."

Semih Şentürk: "Bu ödül onun için iyi oldu"
"Stoch’un almasına sevindim. İnşallah nice goller atar. Çok daha iyi olacağına eminim."

Egemen Korkmaz: "Kendisini tebrik ederim"
"Kendisini tebrik ederim. Stoch’u sabırsızlıkla bekliyoruz. Kendisini nu ödülde şanslı görüyorduk. Onu adına çok sevindim."

Genç oyuncularımız Aziz Ceylan, Beykan Şimşek ve Hakan Cinemre’de, Miroslav Stoch’un hak ettiği bir ödül olduğunu, kazandığı için de mutlu olduklarını belirttiler.

PAYLAŞ