Volkan Demirel Logo
16AĞUSTOS 2010
Paok Maçı Hazırlıkları Başladı

Paok Maçı Hazırlıkları Başladı

Profesyonel Futbol Takımımız, UEFA Avrupa Ligi Play-Off İlk Maçı’nda deplasmanda Yunanistan’ın PAOK takımı ile oynayacağı maçın hazırlıklarına Can Bartu Tesisleri’nde sabah saat 10.30’da yaptığı antrenman ile başladı.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde başlayan ve 1 saat 15 dakika süren antrenman boyunca, teknik ekipte yer alan Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay,  kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında Medical Park Antalyaspor maçında forma giyen oyuncularımız yenilenme antrenmanı yaparken dünkü maçta yer almayan oyuncularımız ise koşu, koordinasyon, ardından 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Antrenman, taktik ağırlıklı çift kale maçla sona erdi.

Dia ve sağ arka adalesinde darbeye bağlı ödem oluşan Mehmet Topuz takımdan ayrı Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan ile ayrı çalıştı. 

Sağ üst adalesinde zorlamaya bağlı sertleşme ve ödem bulunan Daniel Güiza ile sol ayak bileği şişen Deivd de Souza, antrenmanda yer almadı. Bu oyuncularımız tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü. Bu arada sağ üst adalesinde küçük bir yırtık tespit edilen Volkan Demirel’in PAOK maçına yetiştirilebilmesi için tedavisine hemen başlandı.

Öte yandan Profesyonel Futbol Takımımızın yeni transferlerinden Mamadou Niang, sabah yapılan antrenmanda takımdaki yerini aldı. Niang bu idman ile Fenerbahçe’deki ilk antrenmanına da çıkmış oldu.

Fenerbahçemiz 17 Ağustos 2010 Salı günü saat 19.00’da basına açık olarak çalışmalarını sürdürecek.
 
BASIN FOTOĞRAFI
BASIN FOTOĞRAFI
BASIN FOTOĞRAFI
BASIN FOTOĞRAFI
BASIN FOTOĞRAFI
BASIN FOTOĞRAFI
BASIN FOTOĞRAFI

PAYLAŞ