Volkan Demirel Logo
26AĞUSTOS 2013
Profesyonel Futbol Takımımız Londra’da

Profesyonel Futbol Takımımız Londra’da

Şampiyonlar Ligi Play Off Turu rövanş maçında 27 Ağustos Salı günü deplasmanda İngiltere’nin Arsenal FC takımıyla karşılaşacak olan Fenerbahçemiz, Londra’ya gitti.

Sabah saatlerinde Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkan özel uçakla Londra’ya hareket eden kafilemiz, maçın oynanacağı kente ulaşırken, Takımımızı burada çok sayıda taraftarımız da karşıladı.  Fenerbahçemiz, çoşkulu tezahüratlar eşliğinde kamp yapacağı otele geçti.

Öte yandan Teknik Direktörümüz Ersun Yanal, bugün TSİ 21.00’da maçın oynanacağı Emirates Stadı’nda bir basın toplantısı düzenleyecek; toplantıya bir de futbolcumuz katılacak. Basın toplantısının ardından Fenerbahçemiz saat TSİ 21:30’da Emirates Stadı’nda  maçtan önceki son antrenmanını yapacak. Bu antrenmanın ilk 15 dakikası medyaya açık olacak.

Fenerbahçemizin 19 kişilik maç kadrosunda şu oyuncularımız yer almaktadır:
Volkan Demirel, Mert Günok, Alper Potuk, Bekir İrtegün, Bruno Alves, Caner Erkin, Cristian Baroni, Dirk Kuyt, Egemen Korkmaz, Emmanuel Emenike, Gökhan Gönül, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topuz, Michal Kadlec, Moussa Sow, Pierre Webo, Raul Meireles, Salih Uçan, Selçuk Şahin.


PAYLAŞ