Volkan Demirel Logo
08TEMMUZ 2013
Profesyonel Futbol Takımımız Topuk Yaylası’nda

Profesyonel Futbol Takımımız Topuk Yaylası’nda

Fenerbahçemiz yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabı için, kamp yapacağı Düzce’nin Kaynaşlı İlçesi Topuk Yaylası mevkisinde bulunan Fenerbahçe Kamp ve Dinlenme Tesisleri’ne vardı.

Yeni sezon hazırlıklarının ilk bölümünü Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı çalışmalarla tamamlayan Profesyonel Futbol Takımımız, hazırlıkların ikinci etabı için Düzce’nin Kaynaşlı İlçesi Topuk Yaylası mevkisinde bulunan Fenerbahçe Kamp ve Dinlenme Tesisleri’ne gitti. Bugün saat 14.00’te takım otobüsü ile yola çıkan kafilemiz yaklaşık 2.5 saat süren kara yolculuğunun ardından tesislerimize ulaştı.

Kafilemiz çiçeklerle karşılandı
Kafilemizi, Kaynaşlı girişinde Düzce Fenerbahçeliler Derneği Başkanı ve yöneticileri ile çok sayıda taraftar  karşıladı. Dernek Başkanı Selahattin Kudu tarafından Teknik Direktörümüz Ersun Yanal ve kaptanlarımızdan Emre Belözoğlu ile Volkan Demirel’e çiçek verildi. Ardından tezahüratlar eşliğinde hareket eden takım otobüsü bir süre sonra tesislerimize vardı.

Profesyonel Futbol Takımımız, yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabına bugün akşam saatlerinde Topuk Yaylası Tesislerimizde yapacağı antrenmanla başlayacak. Saat 19.00’da başlayacak çalışma basına açık gerçekleştirilecek.


PAYLAŞ