Volkan Demirel Logo
07NİSAN 2018
Profesyonel Futbol Takımımız Yemekte Bir Araya Geldi

Profesyonel Futbol Takımımız Yemekte Bir Araya Geldi

Spor Toto Süper Lig'in 28'nci haftasında Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde Osmanlıspor ile karşılaşacak olan Profesyonel Futbol Takımımız, öğle yemeğinde bir araya geldi.

Kalamış’ta bulunan bir restoranda gerçekleştirilen organizasyona Teknik Direktörümüz Aykut Kocaman,  teknik ve idari heyetimiz ile oyuncularımız katıldı.

Yemekte Fenerbahçe Televizyonu mikrofonlarına konuşan takım kaptanımız Volkan Demirel, yemek organizasyonlarının takımdaki birlik ve beraberlik ortamına katkı yaptığını söyledi.

Bu tarz organizasyonların öneminden bahseden takım kaptanımız Volkan Demirel, “Bu yemeklerin bize şans ve uğur getirdiğini, daha çok birlikte olduğumuzu düşünüyorum. Bu sebepten de her hafta maçtan önce yemeklerde bir araya geliyoruz. Güzel bir ortam oluyor. Biz her zaman bir aradayız ama dışarıdaki bu tarz organizasyonların her zaman takıma artısı olmuştur. Umuyorum ki bu yemeğin de bu hafta sonuna güzel artıları olur.” dedi.

Hafta sonunda Osmanlıspor ile oynayacağımız karşılaşmayı da değerlendiren Volkan Demirel, “Bundan sonraki periyotta her maç zor maç. Yine zor bir maça çıkacağız. Osmanlıspor’un kuvvetini biliyoruz. Sahaya çıkıp elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Geçen hafta güzel bir galibiyet aldık ve bu da takıma iyi yansıdı. Geçen haftanın devamını bu hafta getirmek istiyoruz. Güzel bir galibiyetle, taraftarlarımızı tekrar mutlu etmek istiyoruz.” diyerek sözlerini noktaladı.

Organizasyonun sonunda toplu fotoğraf çektirildi.

PAYLAŞ