Volkan Demirel Logo
19AĞUSTOS 2014
Roma 3-3 Fenerbahçe

Roma 3-3 Fenerbahçe

Fenerbahçemiz yeni sezon hazırlıkları kapsamında 7. ve son hazırlık maçında Salih Uçan’ın da formasını giydiği Roma ile 3-3 berabere kaldı. Roma Olimpiyat Stadı’nda oynanan maçta 26. dakikada Francesco Totti’nin penaltıdan kaydettiği golle 1-0 geriye düşen Takımımız, 32. dakikada Bruno Alves’in serbest vuruştan attığı şık golle skora eşitliği getirdi. (1-1) 51. dakikada Dirk Kuyt’ın penaltıdan bulduğu golle 2-1 öne geçen Fenerbahçemiz, 58. dakika Moussa Sow’un golüyle skoru 3-1’e getirdi. 82. ve 87.dakikalarda Destro’nun golleriyle maç 3-3 eşitlikle tamamlandı.

Teknik Direktörümüz İsmail Kartal yönetimindeki Takımımız maça; Volkan Demirel, Caner Erkin, Bruno Alves, Bekir İrtegün, Gökhan Gönül, Mehmet Topal, Raul Meireles, Alper Potuk, Moussa Sow, Dirk Kuyt ve Emmanuel Emenike on biri ile başladı. Maçtan dakikalar ise şöyle:

17. dakikada Emenike’nin şık pasında ceza alanı içine giren Gökhan Gönül sağ çaprazdan şutunu çekti. Kaleci De Sanctis topu kornere çıkardı.

25. dakikada Raul Meireles’in ceza alanı içinde Gervinho’ya yaptığı faul sonrasında hakem penaltı noktasını gösterdi.

26. dakikada penaltı atışını kullanan Francesco Totti topu ağlara gönderdi.1-0

32. dakikada kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Bruno Alves, şık bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve skorda eşitliği sağladı. 1-1


34. dakikada soldan Caner’in kullandığı köşe vuruşunda defansın uzaklaştırmaya çalıştığı topu, Alves ceza alanı içine doldurdu. Defansın arkasına sarkan Sow altı pas içinde  kaleci ile karşı karşıya kaldı. Senegalli golcünün şutunda top az farkla yandan auta gitti.

51. dakika topla ceza alanı içine giren Alper Potuk, rakip takım oyuncusunun müdahalesi sonrasında  yerde kalınca hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Kuyt, kaleci ile meşin yuvarlağı farklı köşelere gönderdi ve maçta durum 1-2’ye geldi.

57. dakikada Emenike rakipten kaptığı topla ceza alanına girerken yerden kaldı, hakem serbest vuruş kararı verdi. Ceza alanı önünden Caner’in kullandığı serbest vuruşta, kaleci topu yumruklayarak çıkardı.

58. dakikada Kuyt’ın harika pasında ceza alanına giren Emenike sağ çaprazdan şutunu çekti. Kalecinin güçlükle çıkarmaya çalıştığı top Sow’un önünde kaldı. Senegalli oyuncu, şık bir dokunuşla topu ağlara gönderdi. 1-3.

Bu dakikanın ardından iki takım da üst üste oyuncu değişiklikleri yapmaya başladı. Roma’da Salih Uçan, 69. dakikada Francesco Totti’nin yerine oyuna girdi.

Roma 82.  ve 85. dakikalarda, Mattia Destro ile 2 gol buldu ve maç 3-3 eşitlikle tamamlandı.


PAYLAŞ

ETİKETLER
ROMA, 3-3, FENERBAHÇE