Volkan Demirel Logo
28NİSAN 2013
Rüya Bir Gün’ün 3. Adımında Down Sendromlu Çocukları Ağırladık

Rüya Bir Gün’ün 3. Adımında Down Sendromlu Çocukları Ağırladık

Kulübümüzün önderliğinde, futbolcumuz Mehmet Topal’ın eşi Selda Topal tarafından planlanan ve Rüya 1 Gün ekibinin projelendirdiği sosyal sorumluluk projemizin 3. adımında; Eram Fatih Özel Eğitim Mesleki Eğitim’de öğrenim gören Down Sendromlu on çocuk, konuğumuz oldu.

Yönetim Kurulu Üyemiz Yasemin Merçil ile Mehmet Topal’ın eşi Selda Topal'ın da eşlik ettiği Down Sendromlu on çocuk, ilk olarak CNN Türk binasını ziyaret etti. Burada haber merkezi, haber stüdyoları ve rejiyi gezen çocuklar, CNN Türk çalışanlarıyla da bir süre sohbet ettiler. 

Ardından Huqqa Restorant’a geçen çocuklar, öğlen yemeğini burada yedi. Yemekten sonra çocuklar için bir de sürpiz pasta kesildi. Çocuklarımıza  burada da, başta Yönetim Kurulu Üyemiz Yasemin Merçil olmak üzere oyuncumuz Mehmet Topal’ın eşi Selda Topal, kalecilerimizden Volkan Demirel’in eşi Zeynep Demirel, eski futbolcularımızdan Ogün Temizkanoğlu, gazeteci Hakkı Yalçın, aranjör Selim Çaldıran, şarkıcı Elif Kaya ve Baha ile mankelerden Şenay Akay, Ebru Güzel, Aslı Tunç ve oyuncu Özge Acı da eşlik etti.

Daha sonra stada gelen çocuklar, Fenerbahçe-Kayserispor maçı öncesinde futbolcularla seramoniye çıktı..


PAYLAŞ