Volkan Demirel Logo
01EYLÜL 2010
Sabah Antrenmanından Notlar

Sabah Antrenmanından Notlar

Profesyonel Futbol Takımımız iki günlük iznin ardından çalışmalarına Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde sabah saatlerinde yaptığı idman ile başladı. 

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde başlayan ve 1 saat 20 dakika süren antrenman boyunca, teknik ekipte yer alan Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Gökhan Gönül, Kazım Kazım, Selçuk Şahin, Özer Hurmacı, Emre Belözoğlu, Semih Şentürk Türk Milli Takımı’nda; Miroslav Stoch Slovakya Milli Takımı’nda; Mamadou Niang ve Issiar Dia Senagal Milli Takımı’da ve Andre Santos Brezilya Milli Takımı’nda görev aldıkları için çalışmalarda yer almadılar. 

Öte yandan, tedavilerine devam edilen kalecilerimizden F. Mert Günok ve Daniel Güiza, sol topuğundan tedavi olan Caner Erkin, sağ ayak bileğinde ağrı bulunan Fabio Bilica, sağ dizinde ağrı bulunan Diego Lugano’nun tesislerde tedavisine devam edildi. Volkan Demirel ise önce salonda sonrasında ise sahada bir çalışma yaptı. Serkan Kırıntılı ise kaleci antrenörümüz Murat Öztürk ile birlikte çalıştı.

Takımımız sahadaki koordinasyon çalışmasının ardından salonda 30 dakikalık bir çalışma ve sonrasında yine sahada koşu yaparak idmanı tamamladı.

Fenerbahçemiz hazırlıklarına akşam saat 18.00’de basına kapalı olarak yapacağı antrenman ile devam edecek.

PAYLAŞ

ETİKETLER
SABAH, ANTRENMANINDAN, NOTLAR