Volkan Demirel Logo
11TEMMUZ 2012
Sabah Antrenmanından Notlar

Sabah Antrenmanından Notlar

Yeni sezon çalışmaları kapsamında, Düzce’nin Kaynaşlı İlçesi Topuk Yaylası mevkisindeki Fenerbahçe Kamp ve Dinlenme Tesisleri’nde bulunan Fenerbahçemiz, sabah saatlerinde yaptığı günün ilk antrenmanıyla hazırlıklarını sürdürdü.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetimindeki antrenman saat 10.00’da başladı ve 1 saat 30 dakika sürdü. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, 3 grup halinde yapılan 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Bu arada kalecilerimiz Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı, Erten Ersu ve Hasan Hüseyin Akınay, Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk eşliğinde takımdan ayrı çalışmalar gerçekleştirdi.

5’e 2’nin ardından oyuncularımız 2 gruba ayrıldı. Bir grup hücum defans organizasyonları çalışması yaparken, diğer grup şut ve yan top çalışması yaptı. Gruplar dönüşümlü olarak yaptıkları bu çalışmalarla antrenmanı tamamladı. Berk Elitez özel programla salonda çalışırken, izinli olan Dirk Kuyt antrenmanda yer almadı.

Antrenman sonunda genç oyuncularımız Erten Ersu, Recep Niyaz, Hasan Erbey, Hasan Hüseyin Akınay, Berkaycan Değirmencioğlu, Hakan Cinemre ve Ömer Kandemir, toplu olarak basın mensuplarına poz verdi.

Takımımız günün ikinci antrenmanına saat 18.00’de başlayacak. Bu çalışma basın mensuplarına kapalı olarak gerçekleştirilecek.

 

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI


PAYLAŞ

ETİKETLER
SABAH, ANTRENMANINDAN, NOTLAR