Volkan Demirel Logo
15TEMMUZ 2013
Sabah Antrenmanından Notlar

Sabah Antrenmanından Notlar

Fenerbahçemiz, Düzce’nin Kaynaşlı İlçesi’ndeki Fenerbahçe Topuk Yaylası Kamp ve Dinlenme Tesisleri’nde gerçekleştirdiği yeni sezon hazırlık kampındaki çalışmalarını,  bir günlük iznin ardından bugün sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktörümüz Ersun Yanal yönetiminde saat  10.30’da başlayan ve ilk 30 dakikası basına açık yapılan antrenman, 1 saat 15 dakika sürdü. İzinli oldukları için kampa geç katılan oyuncularımız Raul Meireles, Bruno Alves, Dirk Kuyt, Salih Uçan ve Recep Niyaz laktat testinden geçti. Antrenman koşu, ısınma ve koordinasyon çalışmasıyla başladı. Ardından yarı sahada 2 gruba ayrılan oyuncularımız dar alanda yaptıkları pozisyon çalışmasıyla antrenmanı tamamladı. Kalecilerimiz Volkan Demirel, Mert Günok ve Serkan Kırıntılı ise Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk ile takımdan ayrı yaptıkları çalışmayla antrenmanı tamamladı.

İzinli olan Moussa Sow ve tedavisi süren Gökhan Gönül antrenmana katılmadı. Erten Ersu ise takımdan ayrı özel program dâhilinde yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamladı.

Hazırlıklar, bugün saat 19.00’da başlayacak günün ikinci antrenmanıyla devam edecek. Bu antrenman basın mensuplarına kapalı gerçekleştirilecek.


PAYLAŞ

ETİKETLER
SABAH, ANTRENMANINDAN, NOTLAR