Volkan Demirel Logo
19AĞUSTOS 2011
Sabah Antrenmanından Notlar

Sabah Antrenmanından Notlar

Fenerbahçemiz yeni sezon hazırlıklarını, Münih yakınlarındaki Bad Gögging bölgesinde bugün sabah saatlerinde gerçekleştirdiği günün ilk antrenmanıyla sürdürdü.

Kamp yapılan otelin sahasında, Aykut Kocaman yönetiminde yerel saatle 10.00’da başlayan ve 1 saat 25 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, 2 grup halinde yapılan istasyon ve çabukluk çalışmalarıyla sona erdi. Dün akşam saatlerinde Takımımızın Almanya kampına katılan Emre Belözoğlu, bugünkü antrenmanda takımla birlikte çalışmalarda yer aldı. Kalecilerimiz Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Ertuğrul Taşkıran, Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk eşliğinde ayrı çalışmalar yaptı. Kalecilerimiz, çabukluk ve pozisyon alma özelliklerini geliştirmeyi hedefleyen, karşılıklı, el ve ayakla yakın mesafeden kaleye top gönderme oyunu oynadı. 4 kalecimizin de katıldığı ve çekişmeli geçen karşılaşmalar sonunda el topunda Ertuğrul, ayak topunda ise Serkan galip geldi.

Sol pubis kemiğinde ağrı bulunan Semih Şentürk antrenmana çıkmadı. Bu oyuncumuz tedavi ve çalışmalarını otelde sürdürdü. U18 Milli Takımı’nın aday kadrosuna çağrılan Recep Niyaz da antrenmanda yer almadı.

Takımımız günün ikinci antrenmanını da otelin sahasında yapacak. Yerel saatle 18.00’de başlayacak antrenman, basın mensuplarına kapalı tutulacak.


PAYLAŞ

ETİKETLER
SABAH, ANTRENMANINDAN, NOTLAR