Volkan Demirel Logo
20TEMMUZ 2011
Sabah Antrenmanından Notlar

Sabah Antrenmanından Notlar

Fenerbahçemiz, yeni sezon hazırlıklarına, sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı günün ilk antrenmanıyla devam etti.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 10.00’da başlayan ve 1 saat 15 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı, bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan ile maç analisti Arda Keskin çalışmada hazır bulundu.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, 3 grup halinde yapılan top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Ardından oyuncularımız 2 gruba ayrıldı. Bir grup yan top ve şut çalışması yaparken; diğer grup 4 minyatür kaleli maç yaptı. Bu çalışmalarla sabah antrenmanı tamamlandı. Kalecilerimiz Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Ertuğrul Taşkıran ise, Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk eşliğinde gerçekleştirdiği çalışmalarla antrenmanı noktaladı.

Sakatlığı süren Alex de Souza antrenmanı çıkmadı, tedavisini tesislerde sürdürdü. Sezer Öztürk, Emmanuel Emenike ve Mamadou Niang, Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde takımdan ayrı olarak sahada ve salonda yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladı. Copa America’da görev alan oyuncularımız Diego Lugano ve Andre Santos ise antrenmanda yer almadı.

Takımımız günün ikinci antrenmanına saat 19.00’da başlayacak. Bu antrenman, basın mensuplarına kapalı tutulacak.


PAYLAŞ

ETİKETLER
SABAH, ANTRENMANINDAN, NOTLAR