Volkan Demirel Logo
06OCAK 2011
Sahada Ve Salonda Çalıştılar

Sahada Ve Salonda Çalıştılar

Fenerbahçemiz, ikinci yarı hazırlıklarına sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde 2 ayrı grup halinde yaptığı antrenmanla devam etti. Gruplar, sahada ve salonda ayrı ayrı çalıştı.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 10.30’da başlayan ve 1 saat 20 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, kaleci antrenörü Murat Öztürk, antrenör Turgay Altay, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Volkan Demirel, Semih Şentürk, Okan Alkan, Caner Erkin, Gökay Iravul, Hasan Erbey, Ertuğrul Taşkıran, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün ve Selçuk Şahin’den oluşan grup, salonda, kendilerine verilen farklı programlar dahilinde yaptıkları kuvvet çalışmalarından sonra, sahada yaptıkları dayanıklılık koşusuyla antrenmanı tamamladı.

Özer Hurmacı, Cristian Baroni, Emre Belözoğlu, Issiar Dia, Fabio Bilica, Uğur Boral, İlhan Eker, Mamadou Niang, Diego Lugano, Berk Elitez, Alex de Souza, Joseph Yobo, Mert Günok ve Serkan Kırıntılı’dan oluşan grup ise antrenmanın tamamında sahada çalıştı. Bu grup, koşu ve ısınma hareketlerinin ardından top kapma ve pas çalışması, daha sonra da dar alanda yapılan çift kale maçla antrenmanı tamamladı.

Dün akşam antrenmanında sağ üst baldırına darbe alan Andre Santos ve sağ ayak bileğinde ağrısı bulunan Miroslav Stoch ise salonda yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladı. Tedavi süreci devam eden Daniel Güiza ise yine salonda yaptığı farklı çalışmalarla antrenmanı tamamladı. Mide ağrısı şikayeti bulunan Mehmet Topuz ise antrenmana katılmadı.

Takımımız günün ikinci çalışmasını da Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde gerçekleştirecek. Saat 17.00’da başlayacak antrenman, basın mensuplarına kapalı tutulacak.

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI


PAYLAŞ

ETİKETLER
SAHADA, VE, SALONDA, ÇALIŞTILAR