Volkan Demirel Logo
22KASIM 2011
Salonda Güç Sahada Çabukluk

Salonda Güç Sahada Çabukluk

Fenerbahçemiz, 25 Kasım Cuma günü deplasmanda Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, 1 günlük iznin ardından, bugün sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı günün ilk antrenmanıyla devam etti.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 10.30’da başlayan ve 1 saat 20 dakika süren antrenman basına kapalı gerçekleştirildi. Antrenman boyunca, Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Koşu ve ısınma hareketlerinin ardından oyuncularımız salonda güç depolamaya yönelik çalışmalar yaptı. Antrenman, sahada yapılan ve çeşitli parkurlardan oluşan çabukluk çalışmasıyla sona erdi. Kalecilerimiz Volkan Demirel ve Mert Günok, Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk eşliğinde ayrı çalışmalar yaptı.

Dünkü A2 maçının kadrosunda bulunan oyuncularımız Hasan Erbey, Recep Niyaz, Berk Elitez, Gökay Iravul ve Erten Ersu, rejenerasyon çalışmasıyla antrenmanı tamamlarken, Universal Hastaneler Grubu’na bağlı olan Universal Çamlıca Hastanesi’nde MR’ı çekilen ve sağ kasığında 1. dereceden zorlama tespit edilen Mehmet Topuz ile sol ayak bileğinde sakatlığı bulunan Semih Şentürk antrenmana çıkmadı. Mehmet Topuz ve Semih Şentürk’ün tedavilerine devam edildi. Issiar Dia ve Serkan Kırıntılı ise Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde takımdan ayrı çalışmalar yaptı.

Takımımız günün ikinci antrenmanına saat 18.00’de başlayacak. Bu antrenman, basın mensuplarına açık gerçekleştirilecek.


BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI


BASIN FOTOĞRAFI


BASIN FOTOĞRAFI


BASIN FOTOĞRAFI


PAYLAŞ

ETİKETLER
SALONDA, GÜÇ, SAHADA, ÇABUKLUK