Volkan Demirel Logo
02TEMMUZ 2007
Şampiyon Sezonu Açtı

Şampiyon Sezonu Açtı

Sabah Acıbadem Hastanesi'nde yapılan sağlık kontrolünden sonra akşam saat 19.00'da Profesyonel Futbol takımımız, Samandıra Kamp Merkezi'nde yeni sezon için hazırlıklara başladı. Teknik Direktörümüz Zico'nun sahada antrenman öncesi yaptığı konuşmadan sonra oyuncularımız serbest koşudan oluşan bir çalışma yaptı.
Zico sahada yaptığı mini toplantıda özellikle yeni gelen oyunculara " Burasını eviniz gibi kabul edebilirsiniz, çünkü iyi olduğunuz için buradasınız. Ancak şimdi hepimiz sorumlulularımızı yerine getireceğiz. Bunun için burada birlikteyiz. Hepinize yeni sezon için başarılar diliyorum"dedi. İdari Menajerimiz Volkan Ballı, yeni gelen oyuncular ve kaptan Semih Şentürk'te antrenman öncesi kısa birer konuşma yaptılar. İdmana, Can, Volkan Demirel, Olcan, Kerim, Uğur, Deniz, Önder, Serdar, Semih, Kemal, Tümer, Selçuk, Kezman, geçen sezon kiralık olarak Sivasspor forması giyen Gürhan, yine geçen sezon kiralık olarak İstanbulspor'da forma giyen kaleci Volkan Babacan, genç futbolculardan kaleciler Necati ve Mert ile Umut, Alper, Mustafa Cevahir, Onur ve yeni transferlerimiz Vederson ile Ali Bilgin  katıldı.
İlk güne İrfan Saraloğlu'nun yaptırdığı ısınma çalışmalarından sonra orman yolunun da dahil olduğu 10 turluk bir koşu ile başlayan teknik kadro hafta sonuna kadar günde iki antrenmanın yapılacağını açıkladı. Sabah 09.00 ve akşam saat 19.00'da yapılacak antrenmanlarda sadece pazar günü Avusturya'da yapılacak kamp öncesi oyuncularımız tek idman yapacaklar öğleden sonrasını izinli geçirecekler.


PAYLAŞ

ETİKETLER
ŞAMPİYON, SEZONU, AÇTI