Volkan Demirel Logo
27NİSAN 2014

"Şampiyonluğu Başkanımıza Hediye Ediyoruz"

Ç. Rizespor maçının ardından 19. şampiyonluğu ilan Profesyonel Futbol Takımımızda oyuncularımızın maçın ardından yaptıkları açıklamalar:

Volkan Demirel:
Bu şampiyonluk çok kıymetli. Başkanımız bizim için hapis yattı. Çok zorluklar çektik. Bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Asıl şunu da söylemek gerek; Başkanımız bizim için ilerleyen zamanlarda bir daha hapis yatacak ama biz her zaman onun yanındayız. Biz gerçeklerin farkındayız. Bu şampiyonluğu da ona armağan ediyoruz.

Bekir İrtegün:
Hepimiz gerçekten çok çektik. Bu sene de diğer seneler kadar temiz bir şampiyonluk. Belki çok rahat getirdik ama her sene şampiyon olsak bıkmayız. Herkese armağan ediyorum. Sevinç planlamadık, o şarkıyı her maça girerken dinliyoruz. Şampiyonluğu doyasıya kutlayın Fenerbahçe taraftarı.

Gökhan Gönül:
Bizim yanımızda oldu insanlar. Hepsinden Allah razı olsun. 3 senedir çekmediğimiz sıkıntı kalmadı. 2 kez Türkiye Kupası kazandık, ligi de sonuna kadar kovaladık. Çok da sevinemiyorum açıkçası.. Başkanımıza bunca şey yapılmadan, sevinmesini isterdim. Başkanımız "Hala Fenerbahçe" diyor. Onun gibi bir Fenerbahçeli görmedim. Onun takımında oynamanın bana gurur verdiğini hep ona anlatacağım. Yazık değil mi, yazık... İnsanların işlemedikleri suç kalmıyor, ama bizim başkanımız... 1 yıl yattı zaten.. Bu ülkede insanlar öldürüldü, neler yapılmadı. Ancak bizim başkanımıza yapılan herhalde Fenerbahçe aşkından...

Pierre Webo:
Duygu dolu bir yıl geçirdik. Başkanımızın bu konuda emeği çok büyük. Gerçekten bizim için bütün yıl boyunca çalıştı. Başkanımız büyük bir insan. Biz de bu şampiyonluğu onunla kutlamak için yanına gittik. Çok mutluyuz.

Bruno Alves:
Daha önce 6 kez şampiyon oldum bu çok özel ayrı bir şampiyonluk. Çok mutluyum! Benim için tekrar şampiyon olmak çok güzel bir duygu. Umarım daha çok şampiyonluklar yaşarız. Biz böyle şarkılarla otobüste hep beraber oynayıp şarkılar dinliyoruz.

Moussa Sow:
Allaha şükürler olsun ki şampiyonluk yaşadık. Fenerbahçe ile burada olmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyuyorum. Kimse için kolay bir sezon olmadı. Ağladığım anlar oldu ama bunların hepsi Fenerbahçe içindi

Dirk Kuyt:
Kariyerimde çok özel bir an bu. Fenerbahçe için de harika bir gün. Tüm bu olanlardan sonra inanılmaz bir duygu yaşıyoruz burada. Ama kulüp çalışanları ve taraftarlar sonuna kadar çalışmaya devam ettiler ve sonunda da hakkımızla kazandık şampiyonluğu. Bir yandan da 3 maç öncesinde garantilemiş olmak çok önemli. Bu fantastik kulübün bir parçası olmaktan dolayı çok mutluyum.

Salih Uçan:
İkinci senemde şampiyon oldum çok mutluyum. Alper söz vermişti saçlarını kestik. Ben kaçarak kurtuldum yoksa gidecekti benim saçlar da.

PAYLAŞ