Volkan Demirel Logo
10MAYIS 2014
Şampiyonluk Yemeğinde Bir Araya Geldiler

Şampiyonluk Yemeğinde Bir Araya Geldiler

2013-2014 Spor Toto Süper Lig’in bitimine 3 hafta kala açık ara şampiyonluğunu ilan Fenerbahçemizde, kutlamalar devam ediyor.
   
Şampiyonluk kutlamaları kapsamında bu akşam Levent’te Cipriani Restaurant’ta gerçekleştirilen organizasyona Başkanımız Aziz Yıldırım, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Teknik Direktör Ersun Yanal, oyuncularımız, idari ve teknik heyetle birlikte aralarında iş, spor, sanat, medya dünyasının önde gelen isimlerinin de yer aldığı Fenerbahçe camiasından çok sayıda davetli katıldı. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirilen yemek, renkli görüntülere sahne oldu. Şampiyonluk doyasıya kutlandı.

Yöneticilerimizin, teknik heyet ve oyuncularımızın FB TV’ye yaptığı açıklamalardan satır başları ise şöyle:

Başkanvekilimiz Abdullah Kiğılı:
Keyifli olalım. 3 Temmuz’dan sonra uzun zaman geçti. Bu kadar uğraş, emek, keder; bugünü görmek büyük mutluluk. Başkan ve yönetim kurulu olarak zor günler geçirdik. Şampiyonluk, tam zamanında geldi. Şampiyonluklar peş peşe gelir. Camiamız hep güler, bu taraftar sayesinde. Taraftarımız yanımızda olmasaydı bugünleri görmemiz çok zordu. Teknik kadro ve futbolcu kardeşlerimin gözlerinden öpüyorum. Hayırlı uğurlu olsun. Şampiyonluk bu işin kaymaklı ekmek kadayıfı. Bu camiamızın bütünlüğü kendisini zaten ispat etmişti. Şampiyonluk da keyif getirdi. 4. yıldızı takıp, 20. şampiyonluğumuzu göreceğiz. Yarın çok güzel şeyler olacak. Taraftarlarımız Fenerbahçe Televizyonu’nu takip etsinler. Stat içinde ve stat dışında çok güzel kutlamalar olacak.

Asbaşkanlarımızdan Nihat Özbağı:
Futbolcuların eseri, onlara teşekkür ediyoruz. Bugün bayramımız. Biz bir aileyiz. Hep beraberiz. Mutluluğu çok iyi şekilde yaşıyoruz. Yarın da kutlamamız olacak. 6 şampiyonluk gördüm bundan daha iyisini görmedim. 100. yıl şampiyonluğu çok önemliydi, bu dönemde kazandığımız şampiyonluğun değeri ise ölçülmez. Mutluluk, tarif edilemez. İnşallah Avrupa’ya gitme ihtimalimiz var.

Asbaşkanlarımızdan Turhan Şahin:
Camiamıza hayırlı uğurlu olsun. Şampiyonlukları sayısal olarak değerlendirmek çok doğru değil. Bu sene kazandığımız şampiyonluk kutsaldır. İçinde olduğumuz şartları herkes biliyor.

Asbaşkanlarımızdan Mithat Yenigün:
Bunu yaşayanlar biliyor. Fenerbahçe 3 yıldır bunu  yaşayarak kanıtladı.  Kimsenin başına gelmesini istemeyiz. İnşallah Türkiye tarihinde bu örnekler bir daha yaşanmaz. Yaşanırsa da örnek alınacak çok yönümüz olacak. Duygusallığın ağır olduğu bir başarı. Başkanımıza, Kulübümüze hayırlı olsun. Yarın ki kutlama, bu bahsettiğim duyguların sahaya yansıması olacak. Yolumuz daha çok uzun.

Asbaşkanlarımızdan İsfendiyar Zülfikari:
Kadın basketbolda üzüldük. Bugünü organize etmek,  3 Temmuz’dan sonra gelen ilk şampiyonluk çok önemli. Başkanımıza ve idarecilerimize çok teşekkür ediyoruz. Bizde taraftarlardan çok farklı değiliz. İnanılmaz mutluluk. Yönetimin parçası olmakta ayrıca keyif.

Asbaşkanlarımızdan Ender Alkaya:
Fenerbahçe için çok önemliydi. Bu seneyi dolu dolu yaşadık. Çalışmalarla da baya hamleler yaptık.

Asbaşkanlarımızdan Şekip Mosturoğlu:
Mutlu günlerde bir araya gelmek çok hoş. 3 Temmuz’dan beri yaşadığımız sıkıntıları göz önüne alırsanız camiamız bu güzelliği fazlasıyla hak ediyor. 4. yıldızı da ilk takan biz olacağız. En kötü günümüz böyle olsun.

Asbaşkanlarımızdan Erhan Türkoğlu:
Yönetici olarak ilk yılımızda, ilk şampiyonluğumuz. Heyecanımız da fazla. Çok zorluklar gördük. Başkanımızın ve camiamızın önünü kesenlere şahit olduk. Her şeye rağmen dimdik ayaktayız. Mücadeleye devam edeceğiz. Başkanımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Güzel ve güneşli günler göreceğiz.

CEO’muz Hasan Hakkı Yılmaz:
Mükemmel kutlama. Bütün bir sezon çalıştıktan sonra, emeklerin sonucunda hep beraber aile olarak bir araya gelmek çok güzel. Birinci senemde bu mutluluğu yaşamakla gurur duyuyorum. Nice şampiyonluklara. Yarın ki kutlamaları da heyecanla bekliyoruz. 3 sendir bu tür sorunları yaşıyoruz. Önemli başarılar elde ettik.

Yönetim Kurulu Üyelerimizden Ünal Uzun:
 Zor günler geçirdik. Bir büyük aileyiz. Camiamızla hep beraber  ayakta kaldık. Başkanımız çok büyük önderlik yaptı. Şampiyon olduk. Alın teri ile şampiyonluğa ulaştık. Emeği geçen herkesi kutluyorum. Her kötü günde de bizi destekleyen herkese şükranlarımızı sunuyorum. Bütün annelerin "Anneler Günü"nü de kutluyorum.

Yönetim Kurulu Üyelerimizden Metin Doğan:
Çok güzel ve anlamlı bir şampiyonluk. Sadece futbol serüveni değil. Direnişin öyküsü. Her zaman bizim yanımızda olan büyük taraftarımıza şampiyonluğu armağan ediyorum.

Yönetim Kurulu Üyelerimizden Selim Sapan:
Taraftarlarımızın desteği ile iyi bir şampiyonluk elde ettik ve yolumuz açıldı. Şampiyonluklara devam edeceğiz.

Yönetim Kurulu Üyelerimizden Selim Kosif:
Tüm finallerde aslında varız. Futbolda kupa aldık. Bu kupa çok önemli. 3 Temmuz’dan beri üzerimizde inanılmaz baskı vardı. Futbolcularımız karakterli ve istikrarlı duruşlar gösterdi. Şampiyonluk, Başkanımıza ve herkese hayırlı olsun. Taraftarlarımızla yarın güzel bir şekilde şampiyonluğu kutlayacağız.

Teknik Direktörümüz Ersun Yanal:
Fenerbahçe’nin büyük ailesi birlikteyiz. Büyük aile mesajımızı canlı olarak yaşıyoruz. Fenerbahçe Spor Kulübü 9 branşta mücadele ediyor. Amiral gemisi futbol takımı. Yıllardır süren kaosa rağmen gelen şampiyonluğun tadını çıkarıyoruz. Takımımızın kazandığı şampiyonluk, diğer branşlarımızın başarılı performansı mutlu etti. Burada olmak ayrıcalık ve güzellik. Böyle bir ortamda olmaktan dolayı oldukça mutluyum. Yarın kupa töreni var. Bu şampiyonluğun öyküsü oldukça önemli. Çok konuşulacak bir tarih yazıldı. Farklı bir durum vardı. Başkanımız Aziz Yıldırım ve ekibi ciddi bir mücadele içindeydi. Bu süreçle başlayan ve gelişen, benim başladığım noktaya kadar gelen süreç vardı. Futbolun içinde kalmak zordu. İyi bir ekibimiz var. Bunların hepsini bir araya getirdiğimizde yazılması geren önemli hikayeyi oluşturduk.

Yardımcı Antrenörümüz İsmail Kartal:
Çok zor şartlar altında geldi şampiyonluk. Bu seneki şampiyonluk, en anlamlısı. Oyuncularımız şampiyonluğu hak etti. Haklarını teslim etmek gerekiyor. Onlara yardımcı olmaya çalıştık. Herkese teşekkür ediyorum. Hedefimiz 4. yıldız. Çok kuvvetli ve karakterli oyuncularımız var. Üst üste birkaç yıl daha şampiyon olabilecek kadroya sahibiz. Bir kaç takviye tabi ki olacaktır.

Emre Belözoğlu:
Bu camia, bu taraftar, bu kulübe hizmet eden herkes, en güzel günleri hak ediyor. 2-3 senedir yaşadığımız sıkıntılara değecek kutlamaların olmasını diliyorum. Bizim takım olarak aramızda çok iyi arkadaşlığımız var. Başkanımız ve yöneticilerimizde bize hep destek oldular.

Volkan Demirel:
Bu mücadeleyi benle beraber eşimde takip ediyor. Doyasıya kutluyor ve eğleniyoruz. Biz çok güzel ve büyük bir aileyiz. Çok güzel bir sezon geçirdik. Fenerbahçe taraftarını mutlu edebiliyorsak, bu onur ve gurur verici. Kimsenin alınmasına gücenmesine gerek yok. Bu tarz hareketler daha hoş, yanlış yerlere çekilmesin.  Daha çok organizasyonlar var.

Gökhan Gönül:
Şampiyonlukta, Başkanımızın, yöneticlerimizin, tektik heyetin, oyuncuların ve çalışanların; herkesin emeği var. Çok güzel gece yaşıyoruz. Özlenen şampiyonluk vardı. Burada keyfini yaşıyoruz. Gelecek yıllar için de hep hedef vardır. Yaşanan zor sürecin üzerini kupayla taçlandırdık. 4.yıldız için önümüzdeki yıl elimizden geleni yapacağız ve inanıyorum ki gülen tarafta biz olacağız. Dünya Kupası’na katılmayı çok isterdik. İnanıyorum ki Avrupa Şampiyonası’nda milli takım olarak, olacağız, inanıyorum.

Caner Erkin:
Şampiyonluk erken gelince kutlamalar da fazla oluyor. Şampiyonluğu sonuna kadar hak ettik. Abartarak kutlamalara devam etmeliyiz. İyi performans gösteren takım içinde bende iyi gözüktüm ve performansım arttı..

Moussa Sow:
Çok güzel bir sezon geçirdik. 19. şampiyonluğu kazandık, bu da Kulübümüz için çok önemli. Yarını iple çekiyorum. Kupa kutlamasından çok fazla bahsettiler. Dia ve Niang eski şampiyonluk kutlamalarından çok bahsetti. Kulamalar öncesinde toplanan insanların uzun süre şampiyonluğu kutladıklarını ifade ettiler. Taraftarlarımıza çok çok teşekkür ediyorum. Çok mutlu olduğum bir sezonu geride bıraktım. Allah’a şükür bu sezon 15 gol attım. Bana destek veren bana inanan herkese ve Kulübümüze teşekkür ediyorum.

Dirk Kuyt:
Burada olmaktan çok mutluyum. Tüm Fenerbahçe ailesi olmak çok özel. Harika bir gece olacak.

Selçuk Şahin:
Çok mutluyuz. Bütün camia burada. Çok güzel ortam. Ne kadar büyük bir aile olduğumuzu gösterdik.

Alper Potuk:
Bütün aile olarak buradayız. Şampiyonluğun tadını çıkarıyoruz. Şampiyon olup böyle kutlamaya devam edeceğiz.

Egemen Korkmaz:
Çok güzel akşam. Eğlenmeye devam edeceğiz. Sonuna kadar hak ettik.

Eski Asbaşkanlarımızdan Ali Koç:
Hayırlı uğurlu olsun. Haftalar öncesi şampiyon olmaya alışkın değiliz. Şimdi keyfine bakıyoruz. Gurur duydum. Bu camia gücünü en kötü zamanlarda kenetlenerek gösterdi. Hayırlı uğurlu olur. Gani gani hak edilmiş şampiyonluk. Gerçek şampiyonluk,  Fenerbahçe camiasının adil yargılandığında olacak. Milli mesele olmuştur bu süreçler. Fenerbahçe yeniden yargılanmasında sonra bu dayanışmanın meyvesini almış olacak. UEFA’da da…"Adalete Fener Yak" ve yürüyüşlere Fenerbahçeliler dışında da katılımlar oldu. İnşallah gerçek şampiyonlukta olur. Kulüpte ilk yönetici olduğumda Başkanımızın Dünya’nın en büyük kulübü olma vizyonunu ilk başta anlayamamıştım sonra sonuçları görünce anladım. Fenerbahçe Olimpiyatlara en çok sporcu veren kulüp. Fenerbahçe adım adım ilerliyor. Hep tepeye oynadığın zaman üzüntü de geliyor. Bazı finalleri kaybettik. Müzemize daha çok kupalar götürmek istiyorum.

Eski Asbaşkanlarımızdan Murat Özaydınlı:
Ali Bey, katkıların ve mücadelen için bir taraftar olarak çok teşekkür ediyorum. Siz çalışanlara da ayrıca teşekkür ediyorum.

Eski Yöneticilerimizden Yasemin Merçil:
Bu mücadele için başta Başkanımız olmak üzere, yöneticilerimiz, teknik kadromuz,  oyuncularımız, çalışanlar ve taraftarlarımız ile birlikte kazanılmış helal edilmiş bir kupa. Çok çok teşekkürlerimi sunuyorum. 4. yıldız için ilk adımı attık. Tüm aile birlikte burada olmaktan dolayı çok mutluyuz. Adil yargılanma hakkımızın elimizden alınmaması gerektiğini istiyoruz.

Şampiyonluk yemeğinin ardından kutlamalar Billionaire Club’ da devam etti. Şampiyonluk kutlaması gecenin geç saatlerine kadar devam etti.  


PAYLAŞ