Volkan Demirel Logo
13AĞUSTOS 2012
Sb Elazığspor Maçı Hazırlıkları Başladı

Sb Elazığspor Maçı Hazırlıkları Başladı

Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında, 18 Ağustos Cumartesi günü, İzmir Atatürk Stadı’nda, Sanica Boru Elazığspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, Can Bartu Tesisleri’nde bugün yaptığı ve basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanla başladı.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetimindeki antrenman üst sahada, saat 10.30’da başladı ve 1 saat 30 dakika sürdü. Dünkü Galatasaray maçının ilk on birinde başlayan oyuncularımız bir rejenerasyon çalışmasıyla antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncularımız ise koşu ve ısınma hareketleriyle başladıkları antrenmanı, 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla sürdürdü. 1’e1 hücum-defans organizasyonlarının ardından antrenman, dar alanda yapılan çift kale maçla tamamlandı.

Bugün sabah saatlerinde MR’ı çekilen Volkan Demirel’in yanı sıra milli takımlarda bulunan Mert Günok, Hasan Ali Kaldırım, Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Caner Erkin, Mehmet Topal, Dirk Kuyt, Moussa Sow ve Miroslav Stoch antrenmanda yer almadı. Sakatlıkları süren Gökhan Gönül ile Serdar Kesimal, Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde salonda yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladı.

14 Ağustos Salı gününü izinli geçirecek olan Takımımız,  Sanica Boru Elazığspor maçı hazırlıklarına, 15 Ağustos Çarşamba günü yapacağı çift antrenmanla devam edecek. Saat 10.00’da başlayacak ilk antrenman basına kapalı, saat 18.00’de başlayacak ikinci antrenman ise basına açık gerçekleştirilecek.


PAYLAŞ