Volkan Demirel Logo
16MART 2009
Semih Ve Gökhan Fenercell İmza Günü’ne Katıldı

Semih Ve Gökhan Fenercell İmza Günü’ne Katıldı

Kulübümüzün AVEA ortaklığı ile sanal telefon operatörü olan Fenercell, Fenerbahçeli sporcularımızı taraftarlarımız ile bir araya getirmeye başladı. "Fenercell İmza Günleri" adı altında düzenlenen organizasyonun ilki İstanbul Avrupa Yakası'nda bulunan Cevahir Alışveriş Merkezi'nde gerçekleştirildi. Cevahir AVM'nin içinde bulunan Fenerium mağazamızda Profesyonel Futbol Takımımızın kaptanlarından Semih Şentürk ve oyuncularımızdan Gökhan Emreciksin, Fenercell alan taraftarlarımız ile bir araya geldi.  Oyuncularımız mağazada taraftarlarımızın satın aldığı Fenercell hatlarını ve formalarını imzalayarak hatıra fotoğrafı çektirdi. Organizasyona Futbol Takımı İdari Menajeri Volkan Ballı da katıldı.

"Fenercell İmza Günleri" organizasyonu kapsamında; 17 Mart 2009 Salı günü Profesyonel Futbol Takımımız kalecilerimizden Volkan Demirel ve Volkan Babacan Akmerkez Fenerium Mağazamızda taraftarlarımız ile buluşacak.

18 Mart Çarşamba günü saat 14:00'te Şükrü Saracoğlu Stadyumu Maraton Fenerium mağazamızda futbol takımımızdan Roberto Carlos ve erkek basketbol takımı oyuncularımız Fenercell hattı alan taraftarlarımıza imza dağıtacak.

İmza günleri 19 Mart Perşembe günü Ankara Ankamall'da bayan basketbol takımımızın katılımı, 20 Mart Cuma günü ise Bursa Fenerium'da futbolcularımızın katılımı ile devam edecek.

PAYLAŞ