Volkan Demirel Logo
24EYLÜL 2009

"Serimizi Sürdürmek İstiyoruz"

Kalecimiz Volkan Demirel, Profesyonel Futbol Takımımızın akşam saatlerinde yaptığı antrenmanın ardından FBTV'de Fatih Demirkol'un sorularını yanıtladı.

Kalecimiz Volkan Demirel, Antalyaspor deplasmanı ile ilgili olarak sorulan soruya, "Güzel bir serimiz var. Hem bu seriyi sürdürmek hem de liderle beraber üst sıralardan kopmamak için, daha doğrusu puan farkının açılmaması için bu maçı kazanmalıyız. Antalya zor bir deplasman. Rakibimiz karşısında son iki yıldır galip gelemiyoruz. İnşallah hem galip geleceğiz hem de serimize devam ederek şampiyonluk yolunda ilerlemeye devam edeceğiz" yanıtını verdi.

Volkan, Fenerbahçemizin yakaladığı seri ile ilgili olarak ise "Daha çok maç kazanarak bu serinin sürmesini istiyorum. Çünkü bu konsantrasyon için bir nedendir. Böyle seri yakaladıkça insan bunu devam ettirmek istiyor. Bende bunu devam ettirmek istiyorum. Bu durum benim açımdan bir stres kaynağı değil. Aksine daha çok seri yaparak kariyerime güzel bir gelişim göstermesi için uğraşıyorum" diye konuştu.

Kalecimiz Volkan Demirel takımın savunması ile ilgili olarak ise şunları söyledi: "Bu sene takım olarak iyi defans yapıyoruz. Sırf defans da değil, defans dörtlüsü olarak da.. Tüm takım olarak iyi savunma yapıyoruz. Belki fazla gol atmıyoruz ama 1-0 la galip gelmesini biliyoruz. Bazı maçlarda 75. - 80. dakikada pozisyon geliyor; bu kaleci için gerçekten zor bir durum. Çünkü maç içinde kendinizi sıcak tutmanız gerekiyor. Bir kaleci için kötü bir durum. Bu defansın iyi konsantre olmasından, takımın iyi defans yapmasından kaynaklanıyor. Elimizden geldiği kadar bu sene yediğimiz gol sayısını asgariye indirebilirsek diğer sezonlara nazaran bu hem benim hem takım için hem de şampiyonluk yolunda ilerlememiz için bir adım olabilir  diye düşünüyorum. Az gol yediğimiz sezonlarda ben çok mutlu oluyorum. Çünkü her gol yemediğim maçın hafta içi benim için çok iyi geçiyor; gol yersem takım kazanırsa tabii ki seviniyorum ama bu benim için buruk bir sevinç oluyor. Gol yemek gerçekten hoşuma gitmiyor."

PAYLAŞ