Volkan Demirel Logo
12ARALIK 2012
Serkan Kırıntılı: “Etkili Oyunumuzla Skor Avantajını Yakaladık”

Serkan Kırıntılı: “Etkili Oyunumuzla Skor Avantajını Yakaladık”

Kalecimiz Serkan Kırıntılı, etkili bir oyunla skor avantajını yakaladıklarını belirterek, "Pendik maçına göre kolay görünebilir. O maça göre daha iyi oynadık" dedi.

Maçın ardından FB TV’ye açıklamalarda bulunan Serkan Kırıntılı, "Kolay bir maç değildi, belki öyle görünebilir. Pendikspor maçına göre daha iyi oynadık. İlk yarı belki biraz etkisizdik ama ikinci yarı skor avantajını yakaladık.  Baskılı oyunumuzla ve pas trafiğimizle rakibi yendik. Kendi evimizde deplasmanlara göre çok daha iyiyiz. Pekdik ve Göztepe maçları zorlu maçlardı. Dün Galatasaray 1461 Tranbzon’a yenildi ve biraz da tedirginlik vardı. Kolay maç olmadı. Ama skor avantajını yakalayarak, galip geldik" ifadelerini kullandı.

Genç yetenek Recep Niyaz’ın attığı gole de değinen Serkan Kırıntılı, "Recep zaten dışarıdan göründüğü gibi çok sevimli ve sempatik bir kardeşimiz. Hocamız da ona şans veriyor. Takım olarak gol attığı için mutlu olduk" açıklamasını yaptı.

Volkan Demirel, Mert Günok ve Erten Ersu ile de aralarında güzel bir rekabet olduğunu belirten Serkan Kırıntılı, "Geçtiğimiz sezon bir sakatlık geçirdim. Diğer kaleci arkadaşlarımla da aramızda güzel bir rekabet var. Hocam bana şans verdiği zaman hazırım. Pendik maçında şans buldum ve iyi değerlendirdiğimi düşünüyorum. Bana verilen şansı her zaman değerlendireceğim" diye konuştu.

PAYLAŞ