Volkan Demirel Logo
13ARALIK 2009
Sheriff Maçı Hazırlıkları Başladı

Sheriff Maçı Hazırlıkları Başladı

Fenerbahçemiz, galibiyetle noktaladığı Ankaragücü maçının ardından hiç ara vermeden UEFA Avrupa Ligi (H) Grubu son hafta mücadelesinde, 17 Aralık Perşembe günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynayacağı FC Sheriff maçının hazırlıklarına, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde bugün sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı.

Antrenman saat 11.00'de Teknik Direktörümüz Christoph Daum'un, oyuncularıyla tesislerde yaptığı toplantıyla başladı. Toplantının ardından, Tumani hoca ve Roland Koch yönetimindeki antrenman başladı. Dün akşamki Ankaragücü maçında görev alan oyuncularımızdan Lugano, Gökhan Gönül, Roberto Carlos, Cristian, Güiza ve Alex  tesislerde bir yenileme çalışması yaparken; Volkan Demirel, Bilica, Selçuk, Mehmet Topuz ve Özer, Roland Koch yönetiminde sahada başladıkları yenileme çalışmalarına daha sonra arkadaşları gibi tesislerde devam etti. Diğer oyuncularımız ise Tumani hoca yönetiminde alt sahada koşu ve koordinasyon çalışmaları yaptıktan sonra, üst sahada 5'e 5 çift kale maçla antrenmanı tamamladı. Çift kalede Tumani hoca, Ali Bilgin, Andre Santos, Deniz ve Furkan'dan oluşan takım; Semih, Onur, Abdülkadir, Vederson ve Bekir'den oluşan takımı 15-10 yendi. Kalecilerimiz Volkan Babacan, Mert Günok ve Ertuğrul Taşkıran, çift kalede dönüşümlü olarak görev aldı. Oldukça neşeli bir atmosferde geçen ve çikolatasına oynanan maç sonunda galip gelen takım, basın mensuplarına zafer pozu verdi.

Sakatlığı bulunan oyuncularımızdan Kazım, Önder, Emre ve Deivid, çalışma ve tedavilerine tesislerde devam etti. Sol ayak bileğinde ödem bulunan Uğur Boral da antrenmana çıkmadı, tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü.

Takımımız, yarın saat 15.30'da, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yapacağı basına açık antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.


PAYLAŞ