Volkan Demirel Logo
20MAYIS 2011
Sivasspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Sivasspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Fenerbahçemiz, Sivasspor maçı hazırlıklarına, bugün öğle saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı ve basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanla devam etti.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 11.00’de başlayan ve 1 saat 20 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, 3 ayrı takım halinde yapılan top kapma ve pas çalışmasının ardından, dar alandaki pas organizasyonlarıyla devam etti. Antrenman, dar alanda yapılan çift kale maçla tamamladı. Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk eşliğinde takımdan ayrı çalışmalar yapan kalecilerimiz Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Ertuğrul Taşkıran, çift kalede dönüşümlü olarak görev aldı. Sakatlığı süren Özer Hurmacı Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde, takımdan ayrı olarak, özel programla, sahada ve salonda yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamladı. Antrenmanın bir bölümünü, tesislere gelen Başkanımız Aziz Yıldırım ve Asbaşkanlarımızdan İlhan Ekşioğlu da takip etti.

Takımımız, Sivasspor maçı hazırlıklarını, 21 Mayıs Cumartesi günü Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Saat 12.00’de başlayacak ve basın mensuplarına kapalı gerçekleştirilecek bu antrenmanın ardından, Takımımızın Sivas yolculuğu başlayacak.


PAYLAŞ