Volkan Demirel Logo
26AĞUSTOS 2012
Spartak Moskova Maçı Hazırlıkları Başladı

Spartak Moskova Maçı Hazırlıkları Başladı

Fenerbahçemiz, UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off rövanş karşılaşmasında 29 Ağustos Çarşamba günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Spartak Moskova ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, Can Bartu Tesisleri’nde bugün sabah saatlerinde yaptığı ve basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanla başladı.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetimindeki antrenman saat 10.30’da başladı ve 1 saat 20 dakika sürdü. Dün akşamki Gaziantepspor maçının ilk on birinde görev alan oyuncularımız, bir rejenerasyon çalışmasıyla antrenmanı tamamladı.

Diğer oyuncularımız ise koşu ve ısınma hareketleriyle başladıkları antrenmanı, 2 grup halinde yaptıkları 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla sürdürdü. Ardından 2 grup halinde yapılan pas organizasyonlarıyla devam eden antrenman, dar alanda yapılan çift kale maçla tamamlandı. Öte yandan Volkan Demirel ve Serdar Kesimal ise antrenmanı Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde takımdan ayrı yaptığı çalışmayla tamamladı.

Fenerbahçemiz, UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off rövanş karşılaşmasında Spartak Moskova ile yapacağı maçın hazırlıklarına 27 Ağustos Pazartesi günü Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla devam edecek. Saat 18.00’de başlayacak bu antrenman basın mensuplarına kapalı tutulacak.

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI


PAYLAŞ