Volkan Demirel Logo
15TEMMUZ 2011
Standard Liege Maçı Hazırlıkları Tamamlandı

Standard Liege Maçı Hazırlıkları Tamamlandı

Belçika’nın başkenti Brüksel’de yapılan 3’lü Turnuva’nıni ikinci maçında, 16 Temmuz Cumartesi günü Belçika’nın Standard Liege ekibiyle karşılaşacak Fenerbahçemiz, akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamladı.

 

Takımımızın Brüksel yakınlarındaki Wolvertem kasabasında, basına açık olarak yaptığı antrenman, TSİ 19.30’de başladı ve 1 saat 25 dakika sürdü.

 

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetimindeki antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı, bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

 

Twente karşısında 45 dakikadan fazla süre alan oyuncularımız antrenmanı rejenarasyon çalışması ile tamamladı. Diğer oyuncularımız ise antrenmana koşu ve ısınma hareketleriyle başladılar. Ardından top kapma, pas ve şut çalışan oyuncularımız, antrenmanı kanat organizasyonu ile tamamladılar. Kalecilerimizden Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Ertuğrul Taşkıran ise kaleci antrenörümüz Murat Öztürk eşliğinde takımdan ayrı çalıştıktan sonra şut çalışmasında takımla birlikte yer aldı. Bir süredir tedavisi devam eden Berk Elitez de takımla birlikte çalışmalara katıldı.

 

Sol adelesinde sertlik olan Alex de Souza ile maç sonrasında ağrıları olan Emer Belözoğlu antrenmanı düz koşu ile tamamlarken, Emmanuel Emenike’nin tedavisine devam edildi.

 

Öte yandan İstanbul’da kalan oyuncularımızın da tedavi ve çalışmalarına devam edildi.  Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde Serdar Kesimal ile Uğur Boral Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde günde çift antrenman yaparak çalışmalarını sürdürürken, Mamadou Niang ile Mehmet Topuz’un tedavi ve çalışmalarına tesislerimizde devam edildi.


Bu antrenmanla hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçemiz, 3’lü Turnuva’daki ikinci  maçında, 16 Temmuz Cumartesi günü Brüksel Tubize Stadyumu’nda Standard Liege  ile karşı karşıya gelecek. Maç yerel saat ile 20.00’de (TSİ 21.00) başlayacak.


PAYLAŞ