Volkan Demirel Logo
07AĞUSTOS 2010
Stoch, Dia, Lugano Ve Andre Santos’a Milli Görev

Stoch, Dia, Lugano Ve Andre Santos’a Milli Görev

Profesynel Futbol Takımımızın yabancı oyuncularından Miroslav Stoch, Issiar Dian, Diego Alfredo Lugano ve Andre Santos, ülkelerinin milli takımlarından davet aldı. Stoch ve Dia, milli takımlarına katılmak için İstanbul'dan dün ayrılırken, Takımımızın sabah antrenmanında yer alan Lugano ve Andre Santos, milli takımlarına daha sonra katılacak.

Yeni transferlerimizden Issiar Dia, ülkesi Senegal'in Cap-Vert Adaları ile 11 Ağustos Çarşamba günü Dakar'da oynayacağı özel karşılaşmada yer almak için Senegal'e gitti. Slovakya Milli Takımı'na davet edilen ve dün İstanbul'dan ayrılan bir başka yeni transferimiz Miraslav Stoch ise Slovakya ile Hırvatistan arasında 11 Ağustos'ta Bratislava'da oynanacak özel karşılaşmada görev alacak. Oyuncumuz Andre Santos, ABD ile Brezilya milli takımları arasında 11 Ağustos'ta New Jersey'de oynanacak özel karşılaşma nedeniyle ABD'ye gidecek. Oyuncumuz Lugano ise Uruguay ile Angola'nın yine 11 Ağustos'ta Lizbon'da yapacağı özel karşılaşma için Portekiz'e gidecek.

Öte yandan, A Milli Takımımızın Romanya ile 11 Ağustos Çarşamba günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynayacağı özel maçın  aday kadrosuna çağrılan oyuncularımız Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Selçuk Şahin, Emre Belözoğlu ve Kazım Kazım, 8 Ağustos Pazar günü, Milli Takımımızın İstanbul Swissotel'deki kampına katılacak.

PAYLAŞ