Volkan Demirel Logo
23ŞUBAT 2012
Stoch Ve Volkan Takımla Çalıştı

Stoch Ve Volkan Takımla Çalıştı

Fenerbahçemiz Eskişehirspor maçı hazırlıklarını, Can Bartu Tesisleri’nde bugün sabah saatlerinde yaptığı ve basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanla sürdürdü. Bir süredir takımla birlikte antrenmanlara çıkamayan Miroslav Stoch ve Volkan Demirel, bu antrenmanın tamamında, takımla birlikte yapılan çalışmalarda yer aldı.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 11.00’de başlayan antrenman 1 saat 20 dakika sürdü. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, 4 grup halinde yapılan 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla devam etti. Antrenman, dar alanda yapılan taktik ağırlık çift kale maçlarla noktalandı. Tedavisi süren Sezer Öztürk ile U-17 Milli takım kampında bulunan Recep Niyaz antrenmanda yer almadı.

Fenerbahçemiz Eskişehirspor maçı hazırlıklarını, 24 Şubat Cuma günü Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Saat 14.00’te başlayacak ve basına kapalı gerçekleştirilecek bu antrenmanın ardından kafilemiz, Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkacak özel bir uçakla Eskişehir’e hareket edecek.

 

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI


PAYLAŞ

ETİKETLER
STOCH, VE, VOLKAN, TAKIMLA, ÇALIŞTI