Volkan Demirel Logo
02ŞUBAT 2008

"Takım İçinde Uyum Üst Düzeyde"

Galatasaray ile oynayacağımız Fortis Türkiye Kupası Çeyrek Final karşılaşması için yapılan antrenman sonrasında oyuncularımızdan Volkan Demirel, Mehmet Aurelio, Lugano ve Uğur Boral takımımızın performansı, takım içindeki uyum, yeni transferimiz Maldonado ve Galatasaray maçı hakkında açıklamalarda bulundular.

 

Volkan Demirel

"Galatasaray bizim ezeli rakibimiz. Bu maçlar her zaman önemli olmuştur. Kendi evimizde oynayacağımız bu maçta, avantajlı bir skor sağlamamız için gol yemememiz lazım. İnşaallah gol yemeyeceğiz.

Takımda her şey çok güzel gidiyor. Ekip içinde sevgi ve saygı var. Bunları antrenmanlarda görüyorsunuzdur. Bu sayede başarılar geliyor. Takım içinde çok güzel bir arkadaşlık var. Mesela Maldonado henüz yeni gelmiş olmasına rağmen O da bizimle gülüp eğleniyor ve şakalar yapıyor.

Galatasaray maçında taraftarlarımızdan destek bekliyoruz. Onların desteği bizim için çok önemli."


Mehmet Aurelio

"Galatasaray maçı büyük bir maç olacak. Galatasaray ezeli rakiplerimizden bir tanesi. Aynı zamanda iyi bir takım. Her zamanki gibi saha içerisinde mücadele edeceğiz.

Bizim takımımızda uyum üst derecede. Arkadaşlık çok güzel. Bu yüzden saha içinde de iyi anlaşıyoruz.

Maldonado harika bir oyuncu. Milli takım oyuncusu. Takımımız için olumlu bir transfer olduğunu düşünüyorum."


Lugano

"Bu maçlar her zaman için özeldir. Oyuncuyu ve taraftarı ayrı bir şekilde motive ediyor. Biz bu maça hazırız. Sahaya çıkacağız ve kazanacağız.

Tam anlamıyla profesyonel futbolcularız. Herkes ne yapması gerektiğini çok iyi biliyor. Bu maçta da herkes görevini yapacaktır.

Takımımızda fark edilen bir performans yükselmesi var. Herkes çok çalışıyor. Aynı zamanda takım içinde çok iyi bir arkadaşlık var. Bu yüzden çok iyi uyum sağlıyoruz.

Maldonado ile hiç aynı takımda oynamadım ama birçok kes karşı karşıya oynadım. Maldonado çok iyi bir oyuncu. Takımımız için çok iyi bir transfer olduğunu düşünüyorum."

Uğur Boral

"Türkiye kamuoyunda Fenerbahçe bu maçı kesinlikle kazanacak gibi bir hava var. Yalnız, biz bu maça bu gözle bakmıyoruz. Rakibimizi çok ciddiye alıyor ve çalışmalarımızı ona göre sürdürüyoruz.

Son zamanlarda artan başarılarla birlikte iyi motive olmuş durumdayız. Herkes kendini çok iyi hissediyor ve çok çalışıyor. Buna rağmen rakibimizi hafife almadan çok ciddi çalışıyoruz.

Taraftarlarımızdan isteğimiz, bizi desteklemeleridir. Onların destekleri bizim için çok önemli.

Bu maça da kazanmak için çıkacağız. Hocamızın taktik anlayışı ile bize verilen görevleri yapacağız. Oynayacağımız futbol kesinlikle savunmaya dayalı veya beraberliğe yönelik olmayacak.

Milli takıma seçilmiş olmak benim ve ailem için gurur vericidir. Aile olarak vatanımızı çok seviyor ve ona göre yaşıyoruz. Bu yüzden milli formanın benim için ayrı bir önemi var. Buradan Fatih hocaya teşekkürlerimi gönderiyorum."

PAYLAŞ