Volkan Demirel Logo
19MAYIS 2011
Takımımız 19 Mayıs’ı Kutladı

Takımımız 19 Mayıs’ı Kutladı

Fenerbahçemiz, Sivasspor maçı hazırlıklarına,  bugün öğle saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle, antrenman öncesi teknik ekip ve oyuncularımız, Türk ve Fenerbahçe bayraklarıyla objektiflere poz verdi.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 11.00’de başlayan ve 1 saat 40 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenman, 3 ayrı grup halinde yapılan top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Daha sonra oyuncularımız 2 gruba ayrıldı. Kendi aralarından da 2 takıma ayrılan gruplar, dar alanda kurallı ve dönüşümlü çift kale maçla antrenmanı noktaladı. Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk eşliğinde takımdan ayrı çalışmalar yapan kalecilerimiz Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Ertuğrul Taşkıran, çift kalede dönüşümlü olarak görev aldı.

Sakatlığı süren Özer Hurmacı ve sol üst adalesinde ağrı hisseden Gökhan Gönül antrenmana çıkmadı. Bu oyuncularımız, Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde, takımdan ayrı olarak, özel programla, sahada ve salonda yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladı.

Takımımız, Sivasspor maçı hazırlıklarına 20 Mayıs Cuma günü yapacağı antrenmanla devam edecek. Saat 11.00’de başlayacak antrenman, basın mensuplarına kapalı gerçekleşecek.

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI


PAYLAŞ

ETİKETLER
TAKIMIMIZ, 19, MAYIS’I, KUTLADI