Volkan Demirel Logo
22ŞUBAT 2008
Takımımız Bursapor Maçına Hazır

Takımımız Bursapor Maçına Hazır

Takımımız bu akşam yaptığı son antrenmanla sahamızda oynayacağımız Bursaspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak Samandıra Tesisileri'nde kampa girdi. Dereağzı Tesisleri'nde yapılan antrenman, antrenör İrfan Saraloğlu'nun yaptırdığı düz koşu ile başladı. 3 gurup halinde yapılan top çalma çalışmasından sonra teknik direktörümüz oyuncularımızı iki guruba ayırarak teknik ve taktik yoğunluklu bir çalışma gerçekleştirdi. Antrenman dar alanda yapılan çift kale maç ile tamamlandı. Gökhan düz koşu yaparak idmandan ayrılırken, Deniz Barış antrenmana katılmadı. Sakatlığı süren Brezilyalı oyuncumuz Roberto Carlos Dereağzı Tesisleri'ndeki antrenman sahasına gelerek hem idmanı seyretti, hemde doktorumuz Piyer Arzuman'a pansuman yaptırttı. Antrenman sonrası Teknik direktörümüz Zico ile oyuncularımızdan Kemal Aslan FBTV'nin sorularını cevaplandırdı. Bu arada kısacık kestirdiği saçlarıyla antrenmana gelen oyuncumuz Edu, yeni saç modeliyle arkadaşlarından büyük ilgi gördü.

Bursaspor Maç Kadrosu açıklandı.
Sahamızda oynayacağımız Bursapor maçı için oyuncu kadrosu akşam saatlerinde Teknik kadro tarafından açıklandı. Kadroda olmayan oyuncular için sabah saatlerinde Samandıra Tesislerinde bir antrenman programı uygulanacak.

Bursaspor maç kadrosunda bulunan oyucularımızın isimleri şöyle: Volkan Demirel, Diego Lugano, Yasin Çakmak, Gökçek Vederson, Kemal Aslan, Kazım Kazım, Mateja Kezman, Mehmet Aurelio, Can Arat, Ali Bilgin, Önder Turacı, Alex de Souza, Semih Şentürk, Uğur Boral, Claudio Maldonado, İlhan Parlak, Volkan Babacan, Deivid de Souza.

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI


PAYLAŞ