Volkan Demirel Logo
12EKİM 2013
Takımımız Günü Çift Antrenmanla Tamamladı

Takımımız Günü Çift Antrenmanla Tamamladı

Süper Lig’in 8.haftasında deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçemiz, bugün akşam saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı günün ikinci antrenmanıyla bu maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik Direktörümüz Ersun Yanal yönetiminde saat 18.00’da başlayan antrenman 1 saat 30 dakika sürdü ve basın mensuplarına kapalı gerçekleştirildi. Altyapıdan da 8 futbolcumuzun yer aldığı antrenman koşu, ısınma, çabukluk ve koordinasyon hareketleriyle başladı. Ardından 5’e 2 top kapma ve pas çalışma yapan oyuncularımız, tam sahada 8’e 7 şeklinde yaptıkları hücum defans organizasyonlarıyla antrenmanı tamamladılar.

Bruno Alves, Raul Meireles ve Joseph Yobo takımdan ayrı özel program eşliğinde çalışmalarını sürdürürken, milli takımlarda bulunan oyuncularımızdan Alper Potuk, Gökhan Gönül, Volkan Demirel, Caner Erkin, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Dirk Kuyt, Moussa Sow, Michal Kadlec, Emmanuel Emenike, Pierre Webo ve Salih Uçan antrenmana katılmadı.

Profesyonel Futbol Takımımız, Kayseri Erciyespor maçının hazırlıklarını yarın sabah saatlerinde yapacağı antrenmanla sürdürecek. Saat 10.00’da başlayacak olan çalışma basın mensuplarına kapalı gerçekleştirilecek.


PAYLAŞ