Volkan Demirel Logo
19AĞUSTOS 2011
Takımımız Günü Çift Antrenmanla Tamamladı

Takımımız Günü Çift Antrenmanla Tamamladı

Fenerbahçemiz yeni sezon hazırlıklarına, Münih yakınlarındaki Bad Gögging bölgesinde gerçekleştirdiği günün ikinci antrenmanı ile devam etti.

 

Kamp yapılan otelin sahasında, Aykut Kocaman yönetiminde TSİ 19.00’da başlayan ve 1 saat 30 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

 

Koşu, ısınma ve koordinasyon çalışması ile başlayan antrenmanda hücum ve defans varyasyonları çalışan oyuncularımız pas organizasyonlarının ardından antrenmanı dar alanda yaptıkları çift kale maçla tamamladılar. Kalecilerimiz Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Ertuğrul Taşkıran, kaleci antrenörümüz Murat Öztürk ile takımdan ayrı çalışmalarını tamamladıktan sonra çift kale maçta dönüşümlü olarak görev aldı.

 

Sol pubis kemiğinde ağrı bulunan Semih Şentürk antrenmana çıkmadı. Bu oyuncumuz tedavi ve çalışmalarını otelde sürdürdü. U18 Milli Takımı’nın aday kadrosuna çağrılan Recep Niyaz da antrenmanda yer almadı.

 

Fenerbahçemiz yeni sezon hazırlıklarına, 20 Ağustos Cumartesi günü Marc Aurel Otelin antrenman sahasında yapacağı çalışmalarla devam edecek. TSİ 11.30’da başlayacak antrenman basın mensuplarına açık gerçekleştirilecek.


PAYLAŞ