Volkan Demirel Logo
28EKİM 2013
Takımımız Günü Çift Antrenmanla Tamamladı

Takımımız Günü Çift Antrenmanla Tamamladı

Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında, 2 Kasım Cumartesi günü deplasmanda Bursaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, Can Bartu Tesisleri’nde bugün akşam saatlerinde yaptığı günün ikinci antrenmanıyla sürdürdü.

Teknik Direktörümüz Ersun Yanal yönetiminde saat 18.00’de başlayan ve 1 saat 20 dakika süren antrenman basın mensuplarına açık gerçekleştirildi. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 2 gruba ayrılan oyuncularımız 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Ardından dar alanda dönüşümlü olarak yapılan 6’ya 6 hücum defans organizasyonlarıyla antrenman tamamlandı.

Kalecilerimiz Volkan Demirel, Mert Günok ve Erten Ersu Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk ile takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdürürken, futbolcularımızdan Emre Belözoğlu, Gökhan Gönül ve Raul Meireles ise takımdan ayrı yaptıkları özel program ile antrenmanı tamamladılar.

Fenerbahçemiz, Bursaspor maçının hazırlıklarını yarın akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla sürdürecek. Saat 18.00’de başlayacak olan antrenmanın ilk 30 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık gerçekleştirilecek. 


PAYLAŞ