Volkan Demirel Logo
21AĞUSTOS 2011
Takımımız İtalya’da

Takımımız İtalya’da

Yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabını Almanya’da sürdüren Fenerbahçemiz,  İtalya Seri A ekiplerinden U.S Citta di Palermo ile yapacağı özel karşılaşma için İtalya’ya gitti.

 

Bugün sabah saatlerinde Münih’ten kalkan özel bir uçakla Palermo’ya giden Takımımız, konaklayacağı otele geçerek maç saatini beklemeye başladı.  U.S Citta di Palermo maçının ardından geceyi Palermo’da geçirecek olan kafilemiz, 22 Ağustos Pazartesi günü öğle saatlerinde Almanya’ya geçerek, hazırlıklarına burada devam edecek. Takımımızın 25 kişilik U.S Citta di Palermo kadrosunda şu oyuncularımız yer alıyor:

 

Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı, Ertuğrul Taşkıran. Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Fabio Bilica, Caner Erkin, Andre Santos, Gökay İravul, Mehmet Topuz, Emre Belözoğlu, Selçuk Şahin, Miroslav Stoch, Issiar Dia, Mamadou Niang, Alex de Souza, Cristian Baroni, Uğur Boral, Özer Hurmacı, Orhan Şam, Sezer Öztürk, Serdar Kesimal,  Berk Elitez ve Hasan Erbey.

 

Sol pubis kemiğinde ağrı bulunan Semih Şentürk tedavisini sürdürmek İstanbul’a döndüğü için kadroda yer almazken, çalışmalarını Almanya’da sürdüren Diego Lugano ile U18 Milli Takımı’nın kampında bulunan Recep Niyaz kafilede yer almadı. 

 

Fenerbahçe ile U.S Citta di Palermo arasında bu akşam Renzo Barbera Stadyumu’nda oynanacak özel karşılaşmanın başlama saati Türkiye saati ile 21.45.

 

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI


PAYLAŞ

ETİKETLER
TAKIMIMIZ, İTALYA’DA