Volkan Demirel Logo
11ARALIK 2014
Takımımız Kampa Girdi

Takımımız Kampa Girdi

Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig’in 13. hafta mücadelesinde 12 Aralık Cuma günü Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde Can Bartu Tesislerimizde yaptığı antrenmanla tamamladı.

Teknik Direktörümüz İsmail Kartal yönetiminde saat 18.00’da başlayan çalışma 1 saat 15 dakika sürdü. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 3 gruba ayrılan oyuncularımız, 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Antrenman taktiksel ve bireysel çalışmalarla noktalandı.

Diego Ribas antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışırken sağ dizinde ağrıları bulunan Serdar Kesimal ile Hakan Çinemre tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı sürdürdü. Bu antrenmanla Sivasspor maçının hazırlıklarını tamamlayan kafilemiz tesislerimizde kampa girdi.

Takımımızın 18 kişilik kamp kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Volkan Demirel, Mert Günok, Gökhan Gönül, Hasan Ali Kaldırım, Caner Erkin, Michal Kadlec, Bruno Alves, Egemen Korkmaz, Bekir İrtegün, Selçuk Şahin, Emre Belözoğlu, Mehmet Topal, Raul Meireles, Alper Potuk, Moussa Sow, Dirk Kuyt, Emmanuel Emenike, Pierre Webo.

PAYLAŞ

ETİKETLER
TAKIMIMIZ, KAMPA, GİRDİ