Volkan Demirel Logo
17MART 2011
Takımımız Kampa Girdi

Takımımız Kampa Girdi

Fenerbahçemiz, Galatasaray maçının hazırlıklarını, akşam saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı basına kapalı antrenmanla tamamlayarak, tesislerimizde kampa girdi. Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’ne gelen Başkanımız Aziz Yıldırım, antrenmanın bir bölümünü izledi.

 

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00’de başlayan ve 1 saat 15 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, kaleci antrenörü Murat Öztürk, antrenör Turgay Altay, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

 

Koşu, ısınma ve koordinasyon çalışması ile başlayan antrenman 3 grup halinde yapılan 5’e 2 top kapma ve pas çalışması ile devam etti. Pas organizasyonlarının ardından oyuncularımız antrenmanı dar alanda yaptıkları çift kale maç ile tamamladılar. Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk eşliğinde takımdan ayrı çalışmalar yapan kalecilerimiz Volkan Demirel, Mert Günok ve  Serkan Kırıntılı, çift kalede dönüşümlü olarak görev aldı.

 

Sakatlığı süren Emre Belözoğlu’nun tedavi ve çalışmalarını tesislerimizde devam edilirken Issiar Dia ise bireysel oyuncu antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde sahada ve salonda yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamladı. A2 Takımımızda görev alan Okan Alkan, Hasan Erbey, Berk Elitez ile Ertuğrul Taşkıran antrenmana katılmadı. 

 

Bu antrenmanla Galatasaray maçının hazırlıklarının tamamlayan Fenerbahçemiz, Can Bartu Tesisleri’nde kampa girdi.


PAYLAŞ

ETİKETLER
TAKIMIMIZ, KAMPA, GİRDİ