Volkan Demirel Logo
22EKİM 2011
Takımımız Kampa Girdi

Takımımız Kampa Girdi

Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında Samsunspor ile Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynayacağı maçın hazırlıklarını, akşam saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla tamamladı.
 

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00’de başlayan, 1 saat 15 dakika süren antrenman basına kapalı gerçekleştirildi. Antrenman boyunca, Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de hazır bulundu.

 

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda, 3 gruba ayrılan oyuncularımız, 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasının ardından antrenmanı taktiksel çalışmalarla tamamladı.

 

Kalecilerimizden Mert Günok, Erten Ersu ile Hüseyin Günnü, kaleci antrenörümüz Murat Öztürk ile yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladı.

 

Volkan Demirel, Serdar Kesimal, Mehmet Topuz ve Serkan Kırıntılı’nın ise tedavi ve çalışmalarına tesislerimizde devam edildi.

 

Fenerbahçemiz akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla Samsunspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde kampa girdi.


PAYLAŞ

ETİKETLER
TAKIMIMIZ, KAMPA, GİRDİ