Volkan Demirel Logo
24EKİM 2013
Takımımız Kampa Girdi

Takımımız Kampa Girdi

Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig’in 9. haftasında, 25 Ekim Cuma günü (yarın) Gaziantepspor ile Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynayacağı maçın hazırlıklarını, bugün akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla tamamladı.

Teknik Direktörümüz Ersun Yanal yönetiminde saat 18.00’de başlayan ve 1 saat 20 dakika süren çalışma basına kapalı gerçekleştirildi.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 3 gruba ayrılan oyuncularımız, 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Çabukluk çalışmalarıyla devam eden antrenman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.

Raul Meireles ve Gökhan Gönül takımdan ayrı özel program dahilinde çalışmalarını sürdürürken, Emre Belözoğlu ise antrenmanın ilk bölümünde takımla, ardından takımdan ayrı çalıştı. Kalecimiz Volkan Demirel de, kaleci antrenörümüz Murat Öztürk eşliğinde takımdan ayrı yaptığı çalışmayla antrenmanı tamamladı.

Bu antrenmanla Gaziantepspor maçının hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçemiz, tesislerimizde kampa girerek, maç saatini beklemeye başladı.


PAYLAŞ

ETİKETLER
TAKIMIMIZ, KAMPA, GİRDİ